【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
Vardy 8.6
Salah 9.1

Iwobi 5.4
Sterling 7.9
Slimani 6.9

我本身有sterling 如果我依家放左佢 我個陣係會少左0.1 定係可以拎返果0.1差額?

少左 0.1
扣左就係扣左,你排陣果頁右下角應該睇到你得返 99.9

仆街 早知一早換走佢

第一週先輸0.1

想換一打完計完分就要即換

但有可能會換完即傷
wildcard一季可以用幾多次?

上半季一張,下半季一張
無得儲起,上半季唔用下半季都係得一張

今年有張Freehit都彈性左

但freehit建議有一周雙賽期先好用
有冇人知道一週雙賽點計
有冇人知道一週雙賽點計

踢兩場計兩場
如果cap 左就兩周都double
有冇人知道一週雙賽點計

踢兩場計兩場
如果cap 左就兩周都double

依家一周咪十場比實
去到季中同季尾,因為要踢盃賽果啲,有啲星期會有賽事延期,上季最誇有一個星期得三四場比賽踢
咁啲比賽第日補返,就會一周入面有啲球隊踢兩場,就係一周雙賽
Week 1 好低分,不過咁快 就Wildcard 又好似有D 唔抵 
原來wildcard半季一張
咁我一早用啦 為左兩紅牌一個傷 扣左8蚊變人
咁我一早用啦 為左兩紅牌一個傷 扣左8分變人
Week 1 好低分,不過咁快 就Wildcard 又好似有D 唔抵 

7月執左陣就無搞
W1 成3個無出
卡希又紅
Wildcard已用

除非你買中好多無得出嘅人,唔係我覺得可以觀察多一兩星期先
咁我一早用啦 為左兩紅牌一個傷 扣左8分變人

依家用好似會回水比你

我都係咁諗... 不過我有zaha 同van Annholt
上場好似踢得幾差... zaha仲要傷埋
之後又唔係易踢 剩係換呢2個已經4分

我都係咁諗... 不過我有zaha 同van Annholt

水晶宮,西火腿,白禮頓同史篤城降班膽唔敢買

西咸都算?

7月執左陣就無搞
W1 成3個無出
卡希又紅
Wildcard已用

有兩個冇出卡希紅咗,冇出個個係Sigurdsson 同 Capoue 都唔知換唔換好
Week one 比較高分的人應該點玩好
有冇人有睇Bournemouth 第一場
King踢成點

西咸都算?

睇過第一場
成條防線反應好慢(連埋兩個防中),Hart成功維持意甲水準(好差),
但重點要睇蘭仙尼復出可唔可以幫到佢地

7月執左陣就無搞
W1 成3個無出
卡希又紅
Wildcard已用

有兩個冇出卡希紅咗,冇出個個係Sigurdsson 同 Capoue 都唔知換唔換好

狠心一換
換晒big 6嘅人
加一兩隻骨
係怕MK仔輪換

馬迪殺卡迪亞一齊上有風險

係咪因爲入唔到波

係咪因爲入唔到波

防中易拎牌
尤其剎卡

係咪因爲入唔到波

防中易拎牌
尤其剎卡

明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞