【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
我想問點樣轉陣?

撳一撳後備件衫 再換你想唔要既球員

或者撳住後備件衫 直接拖上去
我想問點樣轉陣?

轉陣喎唔係換人喎
我想問點樣轉陣?

轉陣喎唔係換人喎

自動識轉
你原本442嘅話
係後備揀個前鋒入黎放係後防會自動轉做343
放係中場會轉做433
我想問點樣轉陣?

轉陣喎唔係換人喎

唔換人無得轉陣架喎...
你想同樣11人又唔同陣?
執撚到傻

Tripper真係會有正選?

如果唔買右閘 正選應該都係佢啦
我想問點樣轉陣?

轉陣喎唔係換人喎

自動識轉
你原本442嘅話
係後備揀個前鋒入黎放係後防會自動轉做343
放係中場會轉做433

哦 明白了 唔該巴打
夠唔夠人開多個draft league
夠唔夠人開多個draft league

你想玩就你開啦
之後放上黎 加唔加密隨你
我唔再join draft 啦
執一隊夠啦
開左TG Group 大家有興趣就交流下

pish
見咁多人話以前yff好玩
其實有隻game叫fantrax
同以前yff好似

利申:只係想多個game大家玩

我幾年前咪整左個勁似yff既fantrax出黎
點知成班pk話ui user unfriendly就搞到好少人玩
玩唔到高登聯賽

大師幾時再開

冇人玩開黎做乜
push
[/quote][/quote]

Phillips 黃色

諗緊ndidi個位

諗緊ndidi個位

兩個$5.5龍好似貴咗啲
中場龍虎切又平又多人揀
你唔提我都唔記得要玩
Gabbiadini 定 Chicharito?

西咸上季尾踢到一 pat 野咁,我自己就觀察下先 因為信肥賓,第三前鋒我係 Gayle

西咸上季尾踢到一 pat 野咁,我自己就觀察下先 因為信肥賓,第三前鋒我係 Gayle

唔好西咸, 聯賽頭三場因為個球場搞田徑賽
全部作客打

利申: LKK+Rondon+Gayle

全部作客打

咁朗當定朗尼好?
想郁佢

全部作客打

咁朗當定朗尼好?
想郁佢

我就揀 Rondon 嘅
因為西布朗個賽程真係好好踢
不過月巴個態 fit, 有錢多, 想留錢係中場都可以試下佢嘅
想問下每個week都可以重新換過哂啲人
定係揀左成季只可以轉一次?
想問下每個week都可以重新換過哂啲人
定係揀左成季只可以轉一次?

每星期可以免費換一個人
唔換會自動計落下個星期
最多累積2次
點解我而家做唔到transfer
Send request個app話error
有冇巴打可以教我點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞