【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
其實而家最麻煩係應唔應該擺返山神......
電叻真係仆街嚟

轉會未完好難搞

唔知擺唔擺山神同古天奴

我施格臣都係咁

如果施格臣去拖肥
$8.5 又好似幾抵...

我唔係咁諗
Klaassen 同 Sigurdsson 實爭波踢
睇定啲先買
電叻真係仆街嚟

轉會未完好難搞

唔知擺唔擺山神同古天奴

我施格臣都係咁

如果施格臣去拖肥

我唔係咁諗
睇定啲先買

史雲斯得施格臣識踢波
啲分比哂佢咁濟
電叻真係仆街嚟

轉會未完好難搞

唔知擺唔擺山神同古天奴

我施格臣都係咁

如果施格臣去拖肥

我唔係咁諗
睇定啲先買

史雲斯得施格臣識踢波
啲分比哂佢咁濟

你唔係攞雞湯同拖肥比下話

畀個例子你
Snodgrass 係侯城係威係勢
響韋斯咸 onon99
利申鎚
已入
見咁多人話以前yff好玩
其實有隻game叫fantrax
同以前yff好似

利申:只係想多個game大家玩

我幾年前咪整左個勁似yff既fantrax出黎
點知成班pk話ui user unfriendly就搞到好少人玩
玩唔到高登聯賽

大師幾時再開

sor
我玩到一半無玩
gray 去左屈仔
gray 去左屈仔

李輸十城果個?
gray 去左屈仔

李輸十城果個?

般尼果個
gray 去左屈仔

李輸十城果個?

般尼果個

般尼係咪想降班
Keane Gray 都放
入左個Walters....
同埋屎篤城果隻閘
gray 去左屈仔

李輸十城果個?

般尼果個

官方已簽左?
見咁多人話以前yff好玩
其實有隻game叫fantrax
同以前yff好似

利申:只係想多個game大家玩

我幾年前咪整左個勁似yff既fantrax出黎
點知成班pk話ui user unfriendly就搞到好少人玩
玩唔到高登聯賽

大師幾時再開

sor
我玩到一半無玩

我個邊開左 都有2xx人玩
gray 去左屈仔

李輸十城果個?

般尼果個

官方已簽左?

官宣左
留名先, 新手第一次玩, 想問下點轉陣形, 我見D把打貼圖好似有343
一隊最多揀3個人,想問下大家會all in幾隊定分散投資?

gaylr同trippier傷左搞到個plan亂晒
又無人咁平取代到佢地

又無人咁平取代到佢地

入左個huddlesfield前鋒代替
完全唔識
defoe又無啦啦傷本來睇好佢
[q uote]留名先, 新手第一次玩, 想問下點轉陣形, 我見D把打貼圖好似有343[/quote]
你而家咩陣式?
如果442 想轉343
撳一撳個後備前鋒 換走你唔想要果個後防就ok~
其他陣式換法一樣
留名先, 新手第一次玩, 想問下點轉陣形, 我見D把打貼圖好似有343

你而家咩陣式?
如果442 想轉343
其他陣式換法一樣
一隊最多揀3個人,想問下大家會all in幾隊定分散投資?

睇賽程
如果賽程易打會買多1-2個
另外我自己個人會睇2個gameweek
連續2場易打就更加要入
下一個gameweek 可以留transfer

又無人咁平取代到佢地

水晶宮$5.5 van Annholt 睇你自己岩唔岩...
前鋒$6.5 西布朗都有rondon 同J.Rod
都可以考慮 不過買左如果無分都唔好屌鳩我
[q uote]留名先, 新手第一次玩, 想問下點轉陣形, 我見D把打貼圖好似有343

你而家咩陣式?
如果442 想轉343
其他陣式換法一樣[/quote]
唔該巴打

又無人咁平取代到佢地

水晶宮$5.5 van Annholt 睇你自己岩唔岩...
前鋒$6.5 西布朗都有rondon 同J.Rod($6.0)

又無人咁平取代到佢地

前鋒$6.5 西布朗都有rondon 同J.Rod($6.0)

5.5 Lindelof
Bailey 有兩場禁賽,第一周 Lindelof 會有得出,之後有無長期正選就睇摩佬點排陣

又無人咁平取代到佢地

5.5 Lindelof
Bailey 有兩場禁賽,第一周 Lindelof 會有得出,之後有無長期正選就睇摩佬點排陣

裡面無寫啵...

btw 有手足話Lindelof 場歐超盃踢得好差
利伸場波無睇到
但睇whoscore 都唔見得高分
有幾多係舊登yff巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞