【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
有冇大師 男不含 地平線果d老屎忽回歸玩

我都係老屎忽 但唔係你上面講個幾個

我由單吊西 6蚊vdv kun玩到宜家

我由曼聯仲有c7買個陣玩到宜家

迪科爾63分

迪科爾63分

太耐啦 唔記得左
今晚叫爆阿狗CS
今晚叫爆阿狗CS

我有albrigton 等我爆佢cs
今晚叫爆阿狗CS

唔好啊 我擺左浩鼎架
今晚叫爆阿狗CS

唔好啊 我擺左浩鼎架

holding og+rc+inj
今晚叫爆阿狗CS

唔好啊 我擺左浩鼎架

諗起舊時有次walters 一q過 2 og pkm
今晚叫爆阿狗CS

唔好啊 我擺左浩鼎架

唔該晒幫手燈
唔準燈我偶像大師愛隊
唔準燈我偶像大師愛隊

迪科爾63分

太耐啦 唔記得左

記得一班人買完迪科爾之後齊齊中伏
仲周不時唔信邪
deadline仲有半個鐘 大家搞掂晒未
LM
deadline仲有半個鐘 大家搞掂晒未

搞掂啦 第一week 就咁先啦
仲有成季去玩
The game is being updated.
Here's our team in text: Cech, Holding, Monreal, Kolasinac, Bellerin, Elneny, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Welbeck, Lacazette

Tonight's starting XI: Schmeichel, Simpson, Morgan (c), Maguire, Fuchs, Mahrez, Ndidi, James, Albrighton, Okazaki, Vardy. #ArsLei

Subs: Hamer, Chilwell, Amartey, King, Gray, Slimani, Iheanacho. #ArsLei

迪科爾63分

太耐啦 唔記得左

我諗住單機玩 都比男精逼害
見返好多舊登yff果時巴打
果時個個星期post陣出黎比人評/燈
好懷念
lacazette g
elneny a

又爆冷
okazaki g
mcguir a

巴打一個星期最多試過幾多分? 同有d參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞