【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
笑死
本身想靜靜雞玩 比男精破壞左
唔再玩了 等yff開番果日再見

即係有可能係永別 bye
笑死

挽留
笑死

挽留

挽留
係咪得一個league?
暫時排52位
仲有4個今晚出
Deadline之前轉左幾獲,最後放左拿卡同達子,入咗耶穌
個價幾時會郁?
新手一問
大家會用bench boost/ free hit定係triple captain 多
個價幾時會郁?

唔定,多數係完哂比賽之後,因為大家都係睇定先買賣人。多人買賣就會升或者跌,要睇買賣個比例,例如一個本身得 10000 人 hold 的球員有 10000 人買會升,但有 100000 人 hold 的球員有 10000 人係唔會有咩影響
你去 statistics 果到,可以揀用 gw transfer in / out sort 人,咁就睇到依家邊啲人多人買同賣,然後考慮駛唔駛偷人或者跳船
同時都可以較 price rise / fall (round) 黎睇啲人有無升跌
新手一問
大家會用bench boost/ free hit定係triple captain 多

三個都係得一次機會,要諗過先好用
bench boost 最無咩用,因為大家 bench 多數係啲無咩分或者唔出嘅人,用左聊勝於無
free hit 暫時睇可以係季尾用,因為季尾會一周雙賽,多數人都會入哂啲雙賽人黎谷分。以前要短時間換哂成隊係好難,又驚換完之後嘅賽程唔岩用,依家有 free hit 就幫到手
tri cap 就好睇你眼光同運氣,我有朋友上季搏中 Kane 4 Goal 果場,25*3 = 75 分,亦都大把人得 2*3 = 6 分
新手一問

bench boost 最無咩用,因為大家 bench 多數係啲無咩分或者唔出嘅人,用左聊勝於無
free hit 暫時睇可以係季尾用,因為季尾會一周雙賽,多數人都會入哂啲雙賽人黎谷分。以前要短時間換哂成隊係好難,又驚換完之後嘅賽程唔岩用,依家有 free hit 就幫到手
tri cap 就好睇你眼光同運氣,我有朋友上季搏中 Kane 4 Goal 果場,25*3 = 75 分,亦都大把人得 2*3 = 6 分

多謝咁詳細嘅解答
新手一問

多謝咁詳細嘅解答

個價幾時會郁?

唔定,多數係完哂比賽之後,因為大家都係睇定先買賣人。多人買賣就會升或者跌,要睇買賣個比例,例如一個本身得 10000 人 hold 的球員有 10000 人買會升,但有 100000 人 hold 的球員有 10000 人係唔會有咩影響
你去 statistics 果到,可以揀用 gw transfer in / out sort 人,咁就睇到依家邊啲人多人買同賣,然後考慮駛唔駛偷人或者跳船
同時都可以較 price rise / fall (round) 黎睇啲人有無升跌

咁可唔可以依家趁個價未郁就入定貨先
個價幾時會郁?

咁可唔可以依家趁個價未郁就入定貨先

可以
我即刻換走左法比
一round好似免費換一個

一周一個免費名額,超額每個扣 4 分
唔用可以儲起,但最多只可以儲兩個

可以依家就換,話等到完哂比賽先換係因為驚啲人傷,如果你換左之後隊中有其他球員傷左就麻煩,要扣分換就唔係幾好
真係要靠熱刺啦
佢生生性性應該呢gw都過得去
而家得15分不過仲有三個熱刺人三個曼聯人
仲有大把時間追既
同埋而家全球排頭果d
好多都用左Triple Captain
佢地cap 華dee Salah 呢d緊係高分
但其餘都係幾分幾分
仲要咁早用左3x
今晚靠肥賓同摩佬啦

睇小豆剷早
今晚靠肥賓同摩佬啦

睇小豆剷早

希望大力神生生性性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞