【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
希望多d人一齊玩
不過以往都係 好多人玩到咁上下就無玩
唔知係無左件事
定係買親都買唔中把幾火唔再玩
希望多d人一齊玩
唔知係無左件事

巴打上年玩到幾多分左右
希望多d人一齊玩
唔知係無左件事

巴打上年玩到幾多分左右

好似千零分 大概千七, 八 咁上下
全世界第一果位成二千幾分
希望多d人一齊玩
唔知係無左件事

巴打上年玩到幾多分左右

果d真係痴線,個個week轉勁少人又可以高分
希望多d人一齊玩
唔知係無左件事

巴打上年玩到幾多分左右

唔知點做到
可能一開季入定d 表現穩定果d
之後果期邊個fit 就入邊個
同埋1week唔轉會
下1 week 會有兩個免費轉會...
希望多d人一齊玩
唔知係無左件事

巴打上年玩到幾多分左右

唔知點做到
同埋1week唔轉會

我上年季初都係唔識玩 係咁換人
之後季尾學到野就高分好多
希望多d人一齊玩
唔知係無左件事

巴打上年玩到幾多分左右

唔知點做到
同埋1week唔轉會

我上年季初都係唔識玩 係咁換人
之後季尾學到野就高分好多

換太多會扣分....
不過 都要係買得準.....
以前玩開keyman個page搞果個league
近兩年佢無開唔知邊度有香港人既league入所以無玩了
以前玩開keyman個page搞果個league
近兩年佢無開唔知邊度有香港人既league入所以無玩了

咁你入左呢個未?
未入的話 一齊玩?
Fantasy Draft咩玩法

17號公佈 到時跟進下
大家嗰100蚊用剩幾多?
我岩岩好用晒
但有d想買既又唔夠錢
YFF好玩好多
官網呢隻難度高啲但冇咁過癮

未推出啊 暫時都係估估下

咁買一定死 前鋒死火就輸硬(上季一開頭我就係咁 )
要都係中場重 因為中場入球多前鋒1分 唔少中場入球能力唔輸俾前鋒
山齊士就係一個例子 不過佢已經升到第二貴球員
我就最鍾意中下游單天保至尊果啲 一平二多數有bonus分

有前無後

咁買一定死 前鋒死火就輸硬(上季一開頭我就係咁 )
要都係中場重 因為中場入球多前鋒1分 唔少中場入球能力唔輸俾前鋒
山齊士就係一個例子 不過佢已經升到第二貴球員
我就最鍾意中下游單天保至尊果啲 一平二多數有bonus分

係... 因為得100蚊
買唔到太多勁人
要向啲中下游埋手

100m 真係唔多夠洗

100m 真係唔多夠洗

就係難在呢度
好多人唔係點換人都勁高分
push...
等左成日都未有Fantasy Draft 更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞