【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
見返好多舊登yff果時巴打
果時個個星期post陣出黎比人評/燈
好懷念

最記得男精燈到aguero賽前突然傷左
好彩放走左夢遺
4分鐘爆cs
呢場兩隊巳爆clean sheet

1:2華dee g
艾白禮頓a
albrigton a
阿狗果然深夜必西波
League我入左兩次
第一次個ac login 唔到
Admin可唔可以踢走我JayRod個ac

好似踢唔走
由佢啦 無所謂既
好快呢度會有文話耶穌顯靈
屌以為買左華迪,點知原來係I仔
耶穌降城 展
耶穌降城 頌揚禮頓

今日終於到我地大熱門鏝城迎接首場比賽

哥帥派出超新星耶穌出場

賽前白禮頓緊係恥笑下佢啦

人改名你改名 改咩耶穌 你估自己神咩

在一眾笑聲下 耶穌不發一句 默默綁好鞋帶

哨子聲一響 往後帶來既 不再是笑聲

是一段段 主場球迷的哀怨聲

耶穌半場入了3粒!

阿古路半場大讚耶穌:半場都3粒 睇黎全場5粒唔難 加油 12碼我會比埋佢射

Silva: 我會幫助他的 這(小子)很有力量

連隊長kompany都大讚:有了他 後防可以打鬥地主!我仲贏左stones 10萬

做自己友緊係開心啦

去睇返白禮頓果邊

只見全體人員跪係地下

口中默唸:耶穌顯靈.真主來了

我男不含都係第一次見到咁既畫面

我不禁搖頭嘆氣: 睇黎耶穌要入多5粒了

買左耶穌既有福了 爆分35+

Cap埋既一個都贏人成team

爽!
耶穌降城 頌揚禮頓

哥帥派出超新星耶穌出場

耶穌半場入了3粒!

阿古路半場大讚耶穌:半場都3粒 睇黎全場5粒唔難 加油 12碼我會比埋佢射

連隊長kompany都大讚:有了他 後防可以打鬥地主!我仲贏左stones 10萬

做自己友緊係開心啦

去睇返白禮頓果邊

只見全體人員跪係地下

爽!

出現了
耶穌降城 頌揚禮頓

哥帥派出超新星耶穌出場

耶穌半場入了3粒!

做自己友緊係開心啦

去睇返白禮頓果邊

只見全體人員跪係地下

爽!

臨夠鐘入左華dee

屌 以為星期六開波 冇排到陣

咁早del game
屌 以為星期六開波 冇排到陣

後追啦
買耶穌夠啦
一星期可以轉幾多人
一星期可以轉幾多人

免費就一個
之後就每個扣4分...

屌以為買左耶穌 點知原來係耶古堡

屌以為買左耶穌 點知原來係耶古堡

屌你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞