【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
有無人有玩開?
有就照舊login 開過隊新球隊
無都唔緊要, 去下面條link 申請個account 都好方便
有唔明隨便問, 希望有玩開既盡量解答一下
https://fantasy.premierleague.com/

官方 twitter: https://twitter.com/OfficialFPL

#FPLdraft: https://twitter.com/search?q=%23FPLdraft&src=typd

我去twitter 度睇..., 今年多左個Fantasy Premier League Draft
係咪即係有兩個玩法 分開黎玩?
我見個Fantasy Premier League Draft 好似幾複雜
又話一個league 裡面 每隊既15人squad 都係獨一無二 好亂

以前有玩YAHOO 經理人
想問下開左ACC. 邊度轉名?
以前有玩YAHOO 經理人
想問下開左ACC. 邊度轉名?

終於有人回... 好感動 以為無人玩

"My Team" > 之後右手邊一路向下"轆"
會見到 "Team Details" 應該係呢度
無記錯之前連登好似有過post
高登就肯定出過
唔會無人玩
無記錯之前連登好似有過post
高登就肯定出過
唔會無人玩

呢度我搵唔到
試過search 英超經理人 / fantasy 呢d字眼都無
反正新球季 咪再開囉
舊登我就記得係有... 不過果陣懶去玩
連登無人玩?
冇得好似YAHOO 經理人噤新黎既球員係6蚊 有D骨係1蚊
yahoo好玩好多
依個on99 d分淨係反映入波助攻cleansheet
龍門10個save失一球都隨時低分過0save clean sheet
yahoo好玩好多
龍門10個save失一球都隨時低分過0save clean sheet

Yahoo sot 3分。一周任換,傻都識玩
yahoo好玩好多

你應該話yahoo 易玩好多
正如樓上話齋 一個中龍3分
成隊砌晒同一隊又得... FPL就唔得 同一隊最多3個
仲有, 官方呢個仲有BPS (Bonus Point System)
如果好似你講, 10個save 都唔會少分
yahoo 果個我都有玩
比較之下, 官方FPL 比較真實同好玩
btw 到而家都係得3條友
Yff 好玩d
可惜往事只能回味
Yff 好玩d
可惜往事只能回味

但係官網呢個挑戰性大d喎
yff 太多雜分
Yff 好玩d
可惜往事只能回味

yff 太多雜分

岩呀 官方果個
後防一係clean sheet, 一係帶刀侍衛
唔係好難拎分 加上一隊最多三個人 令你多左留意弱隊
放條繳請link,人地一入就入

Fantasy Premier League Draft 係點玩
睇完都唔明
Yff 好玩d
可惜往事只能回味

yff 太多雜分

岩呀 官方果個
後防一係clean sheet, 一係帶刀侍衛
唔係好難拎分 加上一隊最多三個人 令你多左留意弱隊

唔知有無記錯 以往yff 係150蚊砌15人
而家得100蚊 難好多
我係twitter 見過有個玩家
為左執晒Laca Kane Lukaku
成條後防都係4蚊 4個半果啲
yahoo 好玩好多
官方呢個玩過幾個星期就冇玩

唔係,照加密
應該會有條link俾人一禁就join到
唔洗入咩code
Fantasy Premier League Draft 係點玩
睇完都唔明

大概 我估同而家個玩法分開?
每個league 隊隊都唔可以有同樣既球員
譬如我手持阿古路 其他人就買唔到 咁既意思?
然後訂個deadline比玩家去執個名單

其實我都唔係太明

唔係,照加密
唔洗入咩code

睇完都唔明

大概 我估同而家個玩法分開?
每個league 隊隊都唔可以有同樣既球員
譬如我手持阿古路 其他人就買唔到 咁既意思?
然後訂個deadline比玩家去執個名單

其實我都唔係太明

咁樣同FRIEND 玩好似幾過癮

唔係,照加密
唔洗入咩code

條LINK 唔得,要入CODE
應該好似係你咁講,SET左PRIVATE就要入CODE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞