【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
有幾多係舊登yff巴打

有幾多係舊登yff巴打

繼續一起吹水 一起玩
07年開始玩,次次玩到3,4月就冇乜心機玩,淨係試過一次過2000分
上年以為好似YAHOO咁 唔知頭唔知路WEEK2成隊換晒扣到唔想玩

阿古獸狀態係咪麻麻, 熱身賽冇乜波入
kane開季通常都慢熱
哥斯達又走, 奶撻同亞衣都唔可靠
前鋒冇乜選擇
kane開季通常都慢熱
前鋒冇乜選擇

你而家有邊個先?
上年以為好似YAHOO咁 唔知頭唔知路WEEK2成隊換晒扣到唔想玩

玩fantrax果個 可以週週轉人
kane開季通常都慢熱
前鋒冇乜選擇

你而家有邊個先?

好想揀阿古獸
但佢又未必正選
就算正選又好大機會60~70分鐘比人換走
有幾多係舊登yff巴打

繼續一起吹水 一起玩

gaylr同trippier傷左搞到個plan亂晒
又無人咁平取代到佢地

水晶宮$5.5 van Annholt 睇你自己岩唔岩...
前鋒$6.5 西布朗都有rondon 同J.Rod($6.0)
都可以考慮 不過買左如果無分都唔好屌鳩我

5.5 Lindelof
Bailey 有兩場禁賽,第一周 Lindelof 會有得出,之後有無長期正選就睇摩佬點排陣

裡面無寫啵...

btw 有手足話Lindelof 場歐超盃踢得好差
利伸場波無睇到
但睇whoscore 都唔見得高分

唔係停歐洲賽咩

gaylr同trippier傷左搞到個plan亂晒
又無人咁平取代到佢地

水晶宮$5.5 van Annholt 睇你自己岩唔岩...
前鋒$6.5 西布朗都有rondon 同J.Rod($6.0)
都可以考慮 不過買左如果無分都唔好屌鳩我

5.5 Lindelof
Bailey 有兩場禁賽,第一周 Lindelof 會有得出,之後有無長期正選就睇摩佬點排陣

裡面無寫啵...

btw 有手足話Lindelof 場歐超盃踢得好差
利伸場波無睇到
但睇whoscore 都唔見得高分

唔係停歐洲賽咩

應該唔關英超事,我睇錯
西布朗頭幾週對手唔太強 用左菲臘斯 但好似班友無乜狀態
有幾多係舊登yff巴打

繼續一起吹水 一起玩

認得你

自己今年幾睇好曼城,在重金多個收購下,熱身賽表現出信心。

前鋒: 擺上耶穌仔Jesus,此子上季限於傷患所以出場時間不多,但表現都不錯。剛剛完成的季前熱身賽顯示他狀態已回復十足,跟隊友的默契都不俗。所以縱使$10.5我都選擇了他。
另一個前鋒揀了曼聯Rashford拉舒福特,跟耶穌仔一樣後生,都是97年出世,活力速道皆備,今季有盧卡古在前線上的掩護,應該他會搶得不少偷雞的機會。$7.5的價錢,值得入手。

中場: 上季助攻王 熱刺艾歷臣Eriksen,今季熱刺暫都未有大收購,但成班波變動不大,士氣又好,所以應該可以保持返上季的表現。本來想選利物浦的文尼,但係貪新鮮,所以選了有 "埃及美斯" 之稱的沙拿Salah Ghaly試試。另外阿仙奴的快馬張伯倫Chamberlain,$6價錢值得一選。

後衛: 大都選擇了可翼又衛的球員,博有助攻加分。卡爾·獲加 Kyle Walker,占士米拿James Milner,查比亞Kieran Trippier,三人皆打翼多過打衛,占士米拿更是利物浦的十二碼專家。

值得一提是修咸頓開季幾場都沒有對上Big6, 所以我三線都選了修咸頓的球員,就看看他們表現如何。

另外今年韋斯咸我都有少少期待,新加入的小豆和奧地利呂布阿奴杜域Arnautović,我都幾喜歡,但第一週就對上曼聯,所以暫時放在觀察名單。

大家又會點揀,祝大家好運 Have Fun!!

有興趣上黎睇下https://www.facebook.com/media/set/?set=a.505560253118156.1073741840.302312513442932&type=1&l=68e1a23904
kane開季通常都慢熱
前鋒冇乜選擇

你而家有邊個先?

盧卡古 加比亞甸尼
揀左阿古獸但係驚佢連正選都冇
中場有文尼 史達寧 柏度
推介下史雲斯果位mesa
舊年踢西甲好撚勁
有冇人會入Kolasinac
諗緊試唔試
推介下史雲斯果位mesa
舊年踢西甲好撚勁

沙維style
不過驚攞分能力唔高

有d all in 熱刺咁, 想問重有冇group
玩奇招升班馬三隊各入左一個人
紐後clark
白禮中knockaert
哈德前mounie
點睇
收到風
耶蘇 3G
Kdb 3A1G

嚇到對手del game

唔買唔cap等棄

有d all in 熱刺咁, 想問重有冇group

wk 1 就用triple cap
有冇人知修咸頓前鋒用邊個架
有冇人知修咸頓前鋒用邊個架

最後一場preseason 出Gabbi 應該都係佢正選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞