【英超經理人】有無人有玩官方Fantasy Premier League?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
有咩後防推介
車今年應該派膠
熱刺應該都無咁穩,始終獲加走,露斯又有離心
華西有無得諗?
擔泥佬算平用左

浩鼎啦 3後衛開始個正選位都幾穩
積基卡應該都仲係拖肥正選

holding 出到兩場兩場之後高斯尼復出就未必有正選比多1蚊用kola好過起碼有助攻入球能力

k6 m4 再加多個
電叻會用夢遺多過浩鼎?

k6 細梅 夢遺排先過holding

愛記holgate有無feel?
呢個game真係細細個開始玩
東京goooooooal
有咩後防推介
車今年應該派膠
華西有無得諗?
擔泥佬算平用左

holding 出到兩場兩場之後高斯尼復出就未必有正選比多1蚊用kola好過起碼有助攻入球能力

k6 m4 再加多個
電叻會用夢遺多過浩鼎?

愛記之前preseason 係Tom davids 打rwb holgate 唔知會唔會有正選 仲要同martina 爭
有咩後防推介
車今年應該派膠
華西有無得諗?
擔泥佬算平用左

k6 m4 再加多個
電叻會用夢遺多過浩鼎?

愛記之前preseason 係Tom davids 打rwb holgate 唔知會唔會有正選 仲要同martina 爭

davids計後定中?後既話應該都屌得過

k6 m4 再加多個
電叻會用夢遺多過浩鼎?

中啦,佢打後真係徒
有咩後防推介
車今年應該派膠
華西有無得諗?
擔泥佬算平用左

k6 m4 再加多個
電叻會用夢遺多過浩鼎?

k6 m4 再加多個
電叻會用夢遺多過浩鼎?

中啦,佢打後真係徒

walker moses 100分都係rwb
但又唔係全部計中場
後衛進攻分高d嘛
差唔多有200個join左league
今季目標希望入到盃賽先
之前開得差 hea玩 入唔到盃賽
Tottenham Hotspur‏已認證帳戶 @SpursOfficial 1 分鐘1 分鐘前
更多
TEAM NEWS: @trippier2 (ankle) – Scans confirmed minor ligament damage and a short recovery time is expected.
男精係真獌 佢一隻鏝都冇用
而家狂燈緊 大家見到有隻走失既獌狗男精行過 又有用鏝 大家記得屌佢老母
男精食屎屎

大師

大師

想趁我地唔係度搞事

大師

想趁我地唔係度搞事

邊敢 你係我偶像

大師

想趁我地唔係度搞事

邊敢 你係我偶像

有錢佬又蝦我地d小市民
Tri cap, bench boost個3個係只能用1次?
Tri cap, bench boost個3個係只能用1次?

想知個Draft功能係有咩用
想知個Draft功能係有咩用

唔係有咩用 只係玩法唔同
定個時間 輪流揀15個人
揀完無得重複...
有成2百個人入左
pickford
francis clark schlupp
kdb ritchie albri brady
lulu kane jesus

終陣
有冇大師 男不含 地平線果d老屎忽回歸玩
有冇大師 男不含 地平線果d老屎忽回歸玩

我都係老屎忽 但唔係你上面講個幾個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞