(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
G

雞 咁煩又唔block?
屌你老母死港女唔受溝都唔洗貼人上黎呀

忍唔住 真係忍唔住po上黎

佢未拍過拖,亦都知道自己有問題想去改
雖然佢真係唔識同好煩
但你咁做同欺凌弱小有咩分別

我諗佢要改一早改左 咁大個人就黎三字頭,仲要人教?

咁你貼上黎有咩目的?又唔係教人點對付痴線佬
純粹貼佢出黎比人恥笑
心理變態?

貼出黎比大家食花生

要做正義撚咪上連登
好撚9 樓主
wtsapp 唔block鳩人等佢繼續send

屌真係好撚痴線
真係成個網上痴漢
樓主返屋企小心D
老老77, 如果佢唔講呢d ff野, 而係每日分享自己生活 純粹想搵你傾計咁,
唔理你有冇覆都照send 咁又算唔算痴線

我覺得算 除非你地熟

咁男仔想追女,但女方又ws一直冷淡應對,係咪收皮算,好過不斷被藍剔
佢做左D咩係好追過份? 定係9 up?

鳩噏嫁屌!!
解釋返
佢鍾意我果段期間我仲喺餐廳做緊PT,因為我唔show佢,佢就鍾意左另一個 不過根本同我冇任何關係,我當佢係同事

佢話好過份係指佢鍾意另一個

點解唔講下D好HURT佢既說話?

講唔出口 唔識鬧人
樓主你地係住附近
男主角出現了
果然搵毒撚都係上嚟連登最快
屌笑到仆街
呢啲毒撚應該真係自信過高以為周街啲女望一眼都係鍾意佢
事主出現了

比你發現左

雖然佢真係唔識同好煩

純粹貼佢出黎比人恥笑
心理變態?

貼出黎比大家食花生

要做正義撚咪上連登

我以為有幾痴線,淨係打幾隻字就貼上黎
on9
agger路又搞事

極危險

雖然佢真係唔識同好煩

純粹貼佢出黎比人恥笑
心理變態?

乜都唔po得咁連登冇野睇啦 冇開名電話都嘈
你唔出聲冇人知係你
好撚9 樓主
wtsapp 唔block鳩人等佢繼續send

樓主自己都暗爽,享受比痴線佬煩
block 咗佢wtsapp 算啦
屌你牙樓主做咩po我出黎
我之前返餐廳都遇過個痴線廚房佬
佢好奇怪,全餐廳都唔會理佢
有老婆仔女,但會成日私下whatsapp啲女仔,又話咩好錫你呀嗰啲,諗起都寒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞