(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
約佢出黎同你男朋友隻揪
叫佢輸左唔好再煩你
呢d毒撚都唔叫痴線佬叫咩
死毒撚人地擺撚到明唔受你就唔好煩鳩人啦
樓上d柒頭皮仲要話樓主係雞
呢啲痴線佬真係周圍都有
之前fb見過有條友搵女
話係邊度見到個女女 入緊門口時衝左上去幫女女開門
然後女女對佢笑一笑佢就以為女女都鐘意佢
然後就上左fb搵人
Fb仲有人話好浪漫

Btw樓主自己小心啲 毒撚幻想破滅都唔知會唔會發癲

一見鍾情太常見
毒撚都係安守本份好
平時太少接觸女性 成日以為有弦外之音
呢方面 真係最忌有自信
要抱住平常心 當女仔係同性咁看待
老老77, 如果佢唔講呢d ff野, 而係每日分享自己生活 純粹想搵你傾計咁,
唔理你有冇覆都照send 咁又算唔算痴線

你唔撚係呀
屌,毒撚真係好撚痴線架
幾年前仲興玩緊online game時,
有堆圍內一齊打機既網友,
我地互相交換左電話諗住比人打呀、有場開既時候,可以互相通知大家,

平時我地都係遊戲內傾計所以都無咩野,
但後來我退出無再玩,都無左電話呢回事,
呢個就係惡夢既開始,
我退game之後八年內,
有左whatsapp出現 佢就間中叫下我打堆符號無聊野,
之後仲癲,
每隔一個月半個月,
我訓左覺凌晨4-5點打黎 唔出聲
我block左佢電話又用133打黎
(果陣唔mute電話訓覺,因為同男朋友long d緊,唔想miss line 既call)

最後忍唔住去報警(不過無理到),
改電話 先無事

真係年少無知,亂比電話人,
自己攞黎衰
毒撚真係好可怕
屌你老母死港女唔受溝都唔洗貼人上黎呀

忍唔住 真係忍唔住po上黎

佢未拍過拖,亦都知道自己有問題想去改
雖然佢真係唔識同好煩
但你咁做同欺凌弱小有咩分別

我諗佢要改一早改左 咁大個人就黎三字頭,仲要人教?

咁你貼上黎有咩目的?又唔係教人點對付痴線佬
純粹貼佢出黎比人恥笑
心理變態?

又點呀正義撚 又想扣口德分?
恥笑d女人係雞既post又唔見你去伸張正義?
樓主呢?
樓主呢?

聽日睇頭條
一有張疑似樓主既靚女相出黎

成班話人係雞呀撚狗呀果d消失曬

連登仔
死毒撚都有人撐

連登仔

係撚,隔離post既

連登仔

係撚,隔離post既

柒撚完未呀
樓豬仲夠膽放上黎
一陣條毒撚見到個post
除時發起癲上黎 搞鳩你大家一獲熟
樓主 有一本h漫推薦給你看 戀愛初體驗 我的正能量都係係看漫畫個到黎的 呢本你看完會學到好多野
我就係樓主男朋友
大家有咩問題可以問我
amazing

雖然佢真係唔識同好煩

屌你老味 未拍過拖係咪就可以不停騷擾人呀?
公開鞭鳩佢咪就係塞緊錢落佢袋,教佢咁樣永遠剩係可以做毒撚囉
係咪叫Raymond
之前公司有個PT 都好喪 無端端whatsapp 唱歌我聽
有次whatsapp 叫佢拎個file 落樓下簽名 佢以為我中意佢要搞地下情

笑到肚痛

你2個都叫哈密瓜

關咩事

雖然佢真係唔識同好煩

屌你老味 未拍過拖係咪就可以不停騷擾人呀?
公開鞭鳩佢咪就係塞緊錢落佢袋,教佢咁樣永遠剩係可以做毒撚囉

柒撚到咁緊係要POST出黎比人笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞