(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
樓主講到明拎佢出黎笑唔係問題 但唔好又要戴撚住光環 扮哂受害者黎撚真係好嘔心 咁都有班護主衝出黎

何止扮, 直情係啦

話左樓主係臭貨

臭到

樓主塊爛臭閪狗都唔撚屌

個個塊閪你都冇得屌架啦
人地都已經bk晒名,拎出黎笑下討論下有咩問題,成班毒撚係度幫毒撚,真係笑撚死人

都知連登多mk架啦,咁樣玩毒撚都有人撐

問題係樓主都冇玩9人,又冇當佢ATM,之後比人話臭雞,人唔笑狗都吠啦

呢d唔係毒撚 係痴線佬喎
痴線佬都好維護?

唔好話係咪痴線佬先,我都係毒撚,試過瘋狂煩9人,到最後比人討厭是正常,條友應該自已檢討做乜撚野條女要咁對自已,有料就搵方法溝人返黎,唔係不斷煩9 人,令到人地更討厭自已

我都明 溝女一急就好易變煩膠
但條友似係上哂腦 冇得救個隻 人地單字回 佢都幻想到拍拖結婚 痴線...
樓主所講既餐廳係唔係女僕?
我都係一個毒撚 雖然呢條友真係有啲過份
但係樓主你都唔好咁樣post人地上黎
利申:未試過主動pm女仔
係咪叫Raymond
之前公司有個PT 都好喪 無端端whatsapp 唱歌我聽
有次whatsapp 叫佢拎個file 落樓下簽名 佢以為我中意佢要搞地下情

笑到肚痛

你2個都叫哈密瓜
無前聞點知你兩個之前發生咩事,就咁睇佢想翻卓你啫,你唔受咪block 佢囉,放上嚟做咩

你由頭追po la

利申返先,搭小巴係同其他同事一齊,我冇同佢講啲咩,廢事你地又屌鳩我
47$7!475'&6'97&6%!6!375"'
係咪叫Raymond
之前公司有個PT 都好喪 無端端whatsapp 唱歌我聽
有次whatsapp 叫佢拎個file 落樓下簽名 佢以為我中意佢要搞地下情

笑到肚痛

你2個都叫哈密瓜

關咩事

利申返先,搭小巴係同其他同事一齊,我冇同佢講啲咩,廢事你地又屌鳩我

好癲

好癲

艾斯
呢啲毒撚真係好好笑。
個女仔都唔理你啦,仲要自作多情,係度幻想個女仔同佢有好多經歷好多事發生過。
我有套戲想看 壞蛋掌門人3 我下星期日夜晚得閒 樓主可以陪我去看嗎?看完各自回家
好撚痴線
樓主more

好癲

天啊
我有套漫畫推薦比樓主看 如月群真 我的正能量都係看如月群真個到黎的 呢套你看完會學到好多野
老老77, 如果佢唔講呢d ff野, 而係每日分享自己生活 純粹想搵你傾計咁,
唔理你有冇覆都照send 咁又算唔算痴線

巴打你咪呀咁都一樣黐線呀

我其實諗 當你好鍾意一個人 但佢又唔show你 你又唔想放棄 都唔知點算好
利申 唔係我
我有樓主ig,有冇人想睇?

fast la

你就係雞蟲

好癲

天啊

其實我地唔係好熟

我知道 不過我唔討厭你
樓主有冇男朋友?想識你

冇都唔想識個盲撚
唔理佢仲不斷自言自語

我的天喔...

我係女仔都覺得佢癡線 無啦啦叫人追動漫 發生咩事

好癲

天啊

佢已經毒到將漫畫融入生命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞