(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
我有樓主ig,有冇人想睇?

義和b真定假牙
人地都已經bk晒名,拎出黎笑下討論下有咩問題,成班毒撚係度幫毒撚,真係笑撚死人

都知連登多mk架啦,咁樣玩毒撚都有人撐

問題係樓主都冇玩9人,又冇當佢ATM,之後比人話臭雞,人唔笑狗都吠啦

呢d唔係毒撚 係痴線佬喎
痴線佬都好維護?
以為有jer睇,點知得普通野
邊間吉豚?如果係我樓下嗰間我唔敢去食喇
點知條友會唔會加料
留名睇樓主block 完痴線佬之後比連登仔話 係扮曬野懶高鬥既臭雞 狗也不屌
笑你就笑啦你班撚樣
係都要扮假膠拉開話題
你班撚樣又唔係好笑有趣,成班弱智仔咁自己講自己笑
搞到d po原本好睇都變垃圾po

事主搵左幾個幫手黎

係呀我係樓主隻兵,專登入黎護航
我段野有無幫過樓主一句?
我係屌鳩你班撚樣唔好笑自以為風趣呀
駁唔到就想屈鳩人?
連登變垃圾就係多得你班撚樣

義和b真定假牙

真人樣衰過ig相好多,一定有ps

義和b真定假牙

真人樣衰過ig相好多,一定有ps

之前冇block係我問題 但已經block左喇,貪佢夠煩唔block咩
笑你就笑啦你班撚樣
係都要扮假膠拉開話題

事主搵左幾個幫手黎

駁唔到就想屈鳩人?

風你老母趣咩 成件事就係事主撚完人狗仲要戴哂光環扮鄰家少女先會比人鬧臭雞 唔撚知人講緊乜就爬文啦話人垃圾
笑你就笑啦你班撚樣
係都要扮假膠拉開話題

事主搵左幾個幫手黎

駁唔到就想屈鳩人?

我講緊條毒撚搵幫手
人地都已經bk晒名,拎出黎笑下討論下有咩問題,成班毒撚係度幫毒撚,真係笑撚死人

都知連登多mk架啦,咁樣玩毒撚都有人撐

問題係樓主都冇玩9人,又冇當佢ATM,之後比人話臭雞,人唔笑狗都吠啦

呢d唔係毒撚 係痴線佬喎
痴線佬都好維護?

唔好話係咪痴線佬先,我都係毒撚,試過瘋狂煩9人,到最後比人討厭是正常,條友應該自已檢討做乜撚野條女要咁對自已,有料就搵方法溝人返黎,唔係不斷煩9 人,令到人地更討厭自已
成班毒撚搞串個場
笑你就笑啦你班撚樣
係都要扮假膠拉開話題

事主搵左幾個幫手黎

駁唔到就想屈鳩人?

我講緊條毒撚搵幫手

毒撚邊有朋友架
係咪叫Raymond
之前公司有個PT 都好喪 無端端whatsapp 唱歌我聽
有次whatsapp 叫佢拎個file 落樓下簽名 佢以為我中意佢要搞地下情
嘩, 病入膏肓呀,毒到入骨髓
你個人好感性 我就好理性
係咪叫Raymond
之前公司有個PT 都好喪 無端端whatsapp 唱歌我聽
有次whatsapp 叫佢拎個file 落樓下簽名 佢以為我中意佢要搞地下情

笑到肚痛
無前聞點知你兩個之前發生咩事,就咁睇佢想翻卓你啫,你唔受咪block 佢囉,放上嚟做咩
個痴線佬係咪姓鄭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞