(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
教路
對住毒撚要用番毒撚既語言
同佢講我想睇到onepiece完果一期先再見你 我唔可以一心二用

如果我有生之年可以睇到HxH結局 我就做你女朋友啦
如果條友係高大靚仔呢個post已經唔存在啦

樓主有男朋友呀on9仔
教路
同佢講我想睇到onepiece完果一期先再見你 我唔可以一心二用

不如講hunter好似好d
依度就完了

屌以後聽最後晚餐都諗起呢條契弟

笑左,依首歌講咩

點會同佢有依啲回憶
教路

痴線啦
咁樣姐係樓豬同佢表白
教路

係我就會講獵人完嗰期
全公司一齊食飯,走果陣同其他順路既人一齊搭的士,佢大概知我住邊

有可能想同你一齊殉情

送佢入青山啦
好想知佢真人咩樣

好樣過你咁囉

柒少陣啦小學雞
講d咩先會令呢d人徹底死心?
教路

痴線啦
咁樣姐係樓豬同佢表白

樓上條友直頭點樓主去死 教路...屌
樓主不如叫男朋友陪你當面拒絕佢喇 講清楚之餘你嘅安全都有個保障

毒撚俾人屌真係一個惡循環 本身人際關係差 唔識企喺人地角度諗其實呢啲行為好令人反感 結果受到態度差嘅拒絕 然後又騷擾第個又受到拒絕
但鍾意一個人真係會忍唔住好似on9咁想同對方傾計

利申 第一次想追一個男神就係咁瘋狂揾話題 食檸檬都照繼續
如果條友係高大靚仔呢個post已經唔存在啦

樓主有男朋友呀on9仔

有男朋友又點?
樓主以貌取人係事實

收皮啦屌 有邊個唔以貌取人?
講d咩先會令呢d人徹底死心?

唔好覆,你一覆佢就覺得自己仲有機
我有兩套動畫推薦給你看
Gay

我都覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞