(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike

屌你係咪果個事主呀
雞雞雞你老母咪雞囉
如果佢係痴線毒撚應該會秒回

點會隔咁多日先回你

利申:秒回撚
一次過po曬啲圖出黎啦屌

巴打花式推post
有點興趣
樓主好靚女?
佢做左D咩係好追過份? 定係9 up?

鳩噏嫁屌!!
解釋返
佢鍾意我果段期間我仲喺餐廳做緊PT,因為我唔show佢,佢就鍾意左另一個 不過根本同我冇任何關係,我當佢係同事

佢話好過份係指佢鍾意另一個

點解唔講下D好HURT佢既說話?
如果佢係痴線毒撚應該會秒回

點會隔咁多日先回你

利申:秒回撚

可能覆緊好多個好似樓主咁既受害者
仲有冇
岑晉晴男版
agger路又搞事

鳩噏嫁屌!!
解釋返
佢鍾意我果段期間我仲喺餐廳做緊PT,因為我唔show佢,佢就鍾意左另一個 不過根本同我冇任何關係,我當佢係同事

最忌同痴線佬有交流, 一陣佢以為你比signal佢
事主出現了
屌你老母死港女唔受溝都唔洗貼人上黎呀

忍唔住 真係忍唔住po上黎

佢未拍過拖,亦都知道自己有問題想去改
雖然佢真係唔識同好煩
但你咁做同欺凌弱小有咩分別

我諗佢要改一早改左 咁大個人就黎三字頭,仲要人教?

當事人

鳩噏嫁屌!!
解釋返

最忌同痴線佬有交流, 一陣佢以為你比signal佢

hurt佢=耍花槍
老老77, 如果佢唔講呢d ff野, 而係每日分享自己生活 純粹想搵你傾計咁,
唔理你有冇覆都照send 咁又算唔算痴線

push
老老77, 如果佢唔講呢d ff野, 而係每日分享自己生活 純粹想搵你傾計咁,
唔理你有冇覆都照send 咁又算唔算痴線

我覺得算 除非你地熟
屌肯繼續post 相未
屌你老母死港女唔受溝都唔洗貼人上黎呀

忍唔住 真係忍唔住po上黎

佢未拍過拖,亦都知道自己有問題想去改
雖然佢真係唔識同好煩
但你咁做同欺凌弱小有咩分別

我諗佢要改一早改左 咁大個人就黎三字頭,仲要人教?

咁你貼上黎有咩目的?又唔係教人點對付痴線佬
純粹貼佢出黎比人恥笑
心理變態?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞