(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
我唔係話要撐條痴線佬,如果真係有呢啲咁既痴線佬佢係抵死
但樓豬貼完一張之後一陣又再貼多一張,一陣又再貼多,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張
你係貼就一次過貼哂啦
諗住呃多幾頁comment人地禁多幾次搏上熱門上位呀?

已經更新得好快啦wo 頂唔順咪自己FF晒佢個故事
但樓豬貼完一張之後一陣又再貼多一張,一陣又再貼多,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張
你係貼就一次過貼哂啦

頂我返緊工呀,你唔好睇住囉
建議樓主一個鐘上一次黎報平安
咪再搞我條女死痴線佬
希望大家唔好因為呢條友
而認定左睇動畫既人就係咁

屌,死班死MK死偽毒,平時就話自己好毒扮哂親和力高,一有事就過橋抽板,好撚嘔心
其實佢推薦果兩套動漫係幾好睇

雖然我未睇過
你係貼就一次過貼哂啦

已經更新得好快啦wo 頂唔順咪自己FF晒佢個故事

雙葉?
d 肥矮毒柒 幾時先識得有自知之明?
搵個巴打接手啦,扮哂公告話各位朋友我轉左新電話號碼乜乜乜,之後唔小心send左比佢,之後block左佢,咁佢得返一個方法搵你就係要搵新既電話號碼,之後搵巴打釣佢老味
樓主有小朋友未?
o
樓豬 條友係咪姓王
Live la
我都鐘意左樓主
好撚癡線
老老77, 如果佢唔講呢d ff野, 而係每日分享自己生活 純粹想搵你傾計咁,
唔理你有冇覆都照send 咁又算唔算痴線

push

咪一鳩樣煩撚住哂 感情台大把毒撚都係咁

好得人驚,以為自己大情聖咩,人地唔應你你就走啦,分享自己生活?人地一啲興趣都無呀真係睇字都覺得好得人驚,唔自量變態毒撚衰過油頭毒撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞