(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
我要你做我女朋友
最後一次幾時
[quote][quote]依度就完了

我要你做我女朋友
好似小學雞扭計咁
好痴線 仲痴線過我
你個朋友有無 玩開飛標

我識有個類似既人又係講類似說話
香港係咪真係咁多痴線毒撚
佢似乎跟蹤過你
依度就完了

講下你地見面之後點

緊係冇見啦

俾多十個膽樓主都唔敢啦
唔想理佢block 左咪算
拎上黎笑
連狗公都談唔上既毒撚 好可憐
人地都已經bk晒名,拎出黎笑下討論下有咩問題,成班毒撚係度幫毒撚,真係笑撚死人

都知連登多mk架啦,咁樣玩毒撚都有人撐

問題係樓主都冇玩9人,又冇當佢ATM,之後比人話臭雞,人唔笑狗都吠啦

呢d唔係毒撚 係痴線佬喎
痴線佬都好維護?

唔好話係咪痴線佬先,我都係毒撚,試過瘋狂煩9人,到最後比人討厭是正常,條友應該自已檢討做乜撚野條女要咁對自已,有料就搵方法溝人返黎,唔係不斷煩9 人,令到人地更討厭自已

我都明 溝女一急就好易變煩膠
但條友似係上哂腦 冇得救個隻 人地單字回 佢都幻想到拍拖結婚 痴線...

我有個女仔fd對鐘意嘅男仔又係會瘋狂ff
不過幾靚女的
依度就完了

講下你地見面之後點

緊係冇見啦

剛剛個男仔即係?

我都唔知佢講咩,求解答

你同第二個男仔行街俾佢見到?

佢有妄想症下話?
依度就完了

講下你地見面之後點

緊係冇見啦

剛剛個男仔即係?

我都唔知佢講咩,求解答

你同第二個男仔行街俾佢見到?

冇出過街,一直喺屋企
教路
對住毒撚要用番毒撚既語言
同佢講我想睇到onepiece完果一期先再見你 我唔可以一心二用
教路
對住毒撚要用番毒撚既語言
同佢講我想睇到onepiece完果一期先再見你 我唔可以一心二用

人地都已經bk晒名,拎出黎笑下討論下有咩問題,成班毒撚係度幫毒撚,真係笑撚死人

都知連登多mk架啦,咁樣玩毒撚都有人撐

問題係樓主都冇玩9人,又冇當佢ATM,之後比人話臭雞,人唔笑狗都吠啦

呢d唔係毒撚 係痴線佬喎
痴線佬都好維護?

唔好話係咪痴線佬先,我都係毒撚,試過瘋狂煩9人,到最後比人討厭是正常,條友應該自已檢討做乜撚野條女要咁對自已,有料就搵方法溝人返黎,唔係不斷煩9 人,令到人地更討厭自已

我都明 溝女一急就好易變煩膠
但條友似係上哂腦 冇得救個隻 人地單字回 佢都幻想到拍拖結婚 痴線...

我有個女仔fd對鐘意嘅男仔又係會瘋狂ff
不過幾靚女的

ff既人識分理想同現實
樓豬個個唔識
香港係咪真係咁多痴線毒撚

之前有條友我為左佢換3次電話
一俾佢知道我電話號碼就好似樓豬咁瘋狂whatsapp我 133打嚟話愛我叫我原諒佢
瘋狂開fb ig ac inbox我 搞左我三個幾月
如果條友係高大靚仔呢個post已經唔存在啦

成日講呢d廢野
如果係高大靚仔就唔會培養出痴線佬性格啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞