(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike
樓主吊完人引未
係就一次過post啦屌
幾頁先一張圖

終於有今日既

又話block左既

今日block嫁,佢講左啲好恐怖既野

唔好block阿樓主,求你同佢傾下計,一係同佢講你鐘意孫中山呢d革命英雄,叫佢為香港捨身成仁
送佢入青山啦
好想知佢真人咩樣

形容下
矮過我 (講緊我得160...)唔係歧視,做朋友冇問題
肥,唔係超肥

個頭盔幾靚下 唔好話你,我自己都係毒撚,我都可憐佢,但係我相信在坐各位如果有得揀,都唔會真心想同依種人做朋友 除非佢改
真係好煩喎
開名啦 痴線佬人人皆以誅之
毒撚係輸在自我中心。毒撚們醒下啦

屌,咪又係樣的問題,試下金城武吳彥祖毒撚格,啲女都爭著送上門啦

有乜問題?明明連登仔最鐘意睇樣判斷一個人嘅價值

你班毒撚真係好嘔心 自己無樣就要求女人唔可以睇樣揀人 另一邊就嫌棄樣衰嘅女人 襯地淋啦
樓主肯貼未 唔想等了

唔好咁啦 老細行出黎就仆街了
( Show Blocked User - Isaiah.Thomas )
送佢入青山啦
好想知佢真人咩樣

形容下
矮過我 (講緊我得160...)唔係歧視,做朋友冇問題
肥,唔係超肥

個頭盔幾靚下 唔好話你,我自己都係毒撚,我都可憐佢,但係我相信在坐各位如果有得揀,都唔會真心想同依種人做朋友 除非佢改

做朋友返工傾下計幾好,但之後就發現佢好有問題

樓主真人

唔怪得個毒撚咁癲啦

你個冚家鏟都真係幾眉清目秀喎

睇海賊王,玩神魔,死偽毒
樓主肯貼未 唔想等了

唔好咁啦 老細行出黎就仆街了

可以貼狗公個樣上黎 佢即刻收皮

樓主真人

唔怪得個毒撚咁癲啦

你個冚家鏟都真係幾眉清目秀喎

左眼錯焦既
我覺得最好唔block住
唔block可以睇下佢有咩動向 可能佢會話一陣去接你放工 或者去你屋企等你之類個d 咁可以有防備呀 可以call男朋友屋企人或者報警

如果我係樓主我會好撚驚
我唔係話要撐條痴線佬,如果真係有呢啲咁既痴線佬佢係抵死
但樓豬貼完一張之後一陣又再貼多一張,一陣又再貼多,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張
你係貼就一次過貼哂啦
諗住呃多幾頁comment人地禁多幾次搏上熱門上位呀?
何必要貼人上黎
個個一出世就識溝女?
鬼唔望佢日日係你樓下等你
我唔係話要撐條痴線佬,如果真係有呢啲咁既痴線佬佢係抵死
但樓豬貼完一張之後一陣又再貼多一張,一陣又再貼多,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張,一陣又再貼多一張
你係貼就一次過貼哂啦
諗住呃多幾頁comment人地禁多幾次搏上熱門上位呀?

樓主識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞