(多圖)比你地睇下痴線佬有幾痴線

1001 回覆
1063 Like 71 Dislike

樓主真人

[求起底] 有冇人識依條女
https://lihkg.com/thread/306564/page/1?ref=web
講d咩先會令呢d人徹底死心?

唔好覆,你一覆佢就覺得自己仲有機

但就算唔覆,佢既ff世界都已經有千百樣關於樓豬既幻想
依度就完了

講下你地見面之後點

DJ咩

唔覆佢都會繼續講
其實minion 未出3

樓主真人

[求起底] 有冇人識依條女
https://lihkg.com/thread/306564/page/1?ref=web

又一個痴線佬
有冇人同我一樣頂唔順佢啲書面語+口語
其實條友係咪有精神病 認真問

唔覆佢都會繼續講

毒撚:佢一定係怕醜啫

唔覆唔係辦法
佢會瘋撚狂咁估樓主心入面諗咩
之後試圖去補救

讚佢又好,屌佢又好
最開心就係樓主既情緒受佢影響,令佢覺得同樓主有互動
全程冷言冷語,隔好耐先覆
再冷淡地俾warning例如報警之類應該係相對有效
如果咁都唔識收手
我諗要考慮堅報警

諗諗下笑到扑街
係fb update,佢都可以聯想到關自己事
已經無人阻止到佢
點解香港咁撚多怪人 每班總有一兩個成日喺網上面自言自語 神神化化嘅人

唔覆佢都會繼續講

毒撚:佢一定係怕醜啫

傲嬌 好萌
我愛你 我要你做我女朋友
依到真係勁痴線
好撚恐怖
btw 想睇line佢打左啲咩俾你
人無法走過每天 為求沒有帶著遺憾活到終點

不安

喂,呢個痴線佬堅有病架wor,要入青山個d黎

支持樓主分享,但請小心人生安全

Btw 唔好理班人話咩樓主係雞個d,痴L線

唔覆唔係辦法
佢會瘋撚狂咁估樓主心入面諗咩
之後試圖去補救

讚佢又好,屌佢又好
最開心就係樓主既情緒受佢影響,令佢覺得同樓主有互動
全程冷言冷語,隔好耐先覆
再冷淡地俾warning例如報警之類應該係相對有效
如果咁都唔識收手
我諗要考慮堅報警

諗諗下笑到扑街
係fb update,佢都可以聯想到關自己事
已經無人阻止到佢

原來係我令你改變的
有機會1001 呢個post 啲花生太好食了
btw 想睇line佢打左啲咩俾你

今晚down黎睇下
樓主不如你試下用粗口鬧佢叫佢以後咪撚再煩住你

令到你喺佢心入面嘅形象破滅

重重咁傷呢個痴線毒撚嘅心 佢應該會死心收手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞