[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
無朋友 我預左無 試下照填過唔過到骨
不過我本身對隻錶冇興趣 對pixel bud 有興趣多d
再update 下
由10:00 am 左右到 1:00am中用到剩返 8-9%
期間不停影相/拍片, Google map 搵路
google photo執相

但發現有以下問題
執相期間部機發熱都嚴重 而且 google photo 似乎有d bugs.
有時有d相執完 save copy 會黑左 要re start 個app 先得
直接google photo send 去whatsapp/signal 都會出error. 要係app add 相先得

btw, unblur + night sight 夜晚人像係痴線地勁。相機要用 F4光圈+1/2 快門+ iso 6400 嘅環境下,Pixel 7 pro 用unblur + night sight 都清楚見到人樣。
個套已經到左,冇得屌
我驚英馬cut鳩我 我真係拎住個套 淨撚個手機套
LM
英馬既我 如果今晚食食下飯 突然手機震一震 扣左數 dispatch埋 咁就真係開心仔
今晚發個好夢
震一震 收到email delay 到12月
咁我唯有捱住玩馬娘都會㷫過火屎 捱多兩個月
震一震,打左個尿震。

12月見
Your order has been cancelled.

order-update@amazon.co.uk

屌!
一睇大家都係冇得開心仔既人
再減2舊添
https://youtu.be/zyQMFuArktk
40 分鐘 hands on
慢慢睇
同部6pro拚埋兩款殼既掣位都係低d,所以2間淘佬應該冇滾我,等埋部機黎就知
成堆野夾埋都係一舊水送到落黎,本身都係諗住搏下
我已經hands on咗 5日
去左JP訂隻錶,退左稅加埋匯水其實差唔到幾多
btw 速遞啱啱打黎,隻錶應該就到
點解我唔係被選中嘅細路
如果咁易嘅話就唔係被選中嘅細路啦
我想問大細聲個制會唔會好硬好難禁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞