[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今日係德馬聲稱發貨既大日子,lm等消息先
啱啱睇咗MKBHD, 終於知你講緊乜

notification分開呢個問題我想講應該唔關pixel 7同pixel watch事

我兩年前用緊pixel 5同化石gen 5果陣已經發現有呢個問題,而且係更嚴重嘅:我喺手機pause咗個app, 然後手機冇彈出任何果個app嘅通知之餘但隻錶仲keep住震鳩我
咁癲
同polar一樣,有時又係無神神唔知震乜
用緊 三叔s22u ,見到個相機好心郁 ,諗緊換唔換p7p 好
條線差半格就dispatch
德馬法馬英馬ching be like:

英馬仲有半格仔
s22u個相機其實都好全面 影相拍片整體同p7p差唔多 s22u zoom會勁過p7p 純粹想玩下啲ai功能可以一試嘅
影隻旭嚟旭去嘅衰貓真係一流
舊時S10+淨係影到一pat嘢, 而家連脷胎都見到
個陣我用緊 pixel 4 xl 影星空,真係白痴到乜都唔洗搞,依家用 s22u 用佢個 expert raw 影相 app ,影全黑環境純手動都搞唔掂
今晚先有得玩pixel

個一格已經幾日無郁過😓
啱啱執好張歌list已經有50gb野,想買128都唔得
星空模式都係ai計出嚟 所以我s21u都轉咗p7p
但呢兩日兩部咁用發覺samsung嗰白平衡都係準啲 p7p有時會偏咗色
唔知啊,我又唔係 pro ,隨便影相之後靠 AI 執相 打下飛機幾過癮

s22u 長鏡除左影月亮,真係無乜點用過
主要係佢動態捕捉真係好差,次次想撚狗撚貓影相,真係唔知影左乜鳩岀黎
Thx
就好似loading 99%咁,要等好耐先完
仲未轉out for delivery
你轉左未
真…等到都唔想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞