[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咁搞笑
何解?
我未收到,官網有大圖,show左兩邊有窿位
我10月6號order都未dispatch
若然未報,時辰未到
setup 部機 restore app 都熱到仆街
英國而家先朝早8點幾 我放工 佢先準備開工

https://www.youtube.com/watch?v=KLuC0SGd2xI
Google Pixel 7 Pro - Real Day In The Life Review (Battery & Camera Test)
7 pro啲制低咗 塞到但撳唔到制
好勉強一日電
我一開始都有講過, 過2XXgb data同app, 用咗差唔多四十分鐘, 但我只係暖, 冇去到熱
我之前咪post過我自己親身實驗, 對我嚟講算係極限咁用, 由朝早七點到夜晚九點九收皮.
所以我叫佢小心, 隨時畀人陰
wifi定lte
wifi.

前排出街開住google map騰嚟騰去咗半日, 中間有停低食過嘢買下餸咁,返到屋企大約無咗15%, 所以唔覺lte係咩問題.

除非你去啲好奇怪訊號嘅地方佢要無限輪迴嘅啫, 如果唔係今時今日啲網絡覆蓋, 差唔多啦.
Matte咪磨沙囉 非Matte姐係令面
講漏咗, 部嘢信號其實幾好, 之前去睇醫生嗰陣,同一個位S10+係收唔到, 而家我上到5G
大家係UK DE 買係唔係已經放棄左個watch/bud喇?
定係有方法寄番黎(除左親朋戚友)
今日17號
cs話今日出貨
冇放棄,親朋戚友大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞