[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
隻錶LTE 香港係咪都用到
好似食到23w 但都唔係快
6pro成個半鐘先20-100
5千買到7pro 由得佢算
咁其實我又唔係太信得過嗰啲快充嘅, 好似話咩40呀60呀有d吹到80+, 嗰啲真係等爆炸啦

兼且我長時間處於有無線充咗嘅地方, 其實好難會用到冇曬電, 今日係特登試機所以先堅決一秒都唔叉, 用我平時用開S10+嘅情况又開機用到佢0電自然死為止睇下用到幾耐
今朝過資料過熱咗兩次 之後都冷靜返 影相拍片上網睇片都係微暖 但叉電都幾熱吓
ultra wide都係多noise 主鏡明顯有進步
你好多野過?我一開始setup嗰陣過咗3xxgb、大約用咗35-40分鐘都只係暖, 冇試過過熱
抵啦 以Google既降價速度 應該近一年後先會跌到5千
星際一樓對住電梯果間問左唔會入mon 同殼,反而同條巷有兩間有一間有aircase uv貼,隔離果間就有hoda uv貼,不過兩間都冇殼。
過whatsapp嗰陣過熱 5gb到 一過熱過資料會慢咗 慢咗keep住熱咁
其實我唔介意佢快差定慢差,佢用電倒水對我嚟講先係大問題

利申:都係用30w差,好似兩個幾鐘左右差完
咁我就唔知過緊啲咩啦, 因為我setup嗰陣時過,佢冇同我講

anyway, 而家上到70%, 剛剛好用咗2個鐘, 我頂唔順準備瞓覺, 應該都冇辦法見證佢上到100%.

只係比其他巴打做個參考, 10w有線熄機叉由0-100估計需要2.5hr, 快充(包括但不限於pixel stand 2)似乎係有必要
竟然?電梯對正果間反而上年6pro實機未到港已經有殼
係, 我都認同慳電緊要過充得快

永遠懷念可以換電嘅年代
我就係以前買過諗住果間多又態度好,問問之後會唔會有,佢話唔會入啦
不過佢左邊果行行入去某兩間連住既有aircase 同hoda , hoda果間佢話佢入既原因都係因為佢有熟客用開先入少少for 佢,但380,有小小卻步。 隔離aircase 二百幾,不過我後黎睇番置頂post 又話上年6 pro aircase 指紋唔sensitive。
冇貨又俾買既
呢個我都想知
不過連外國啲 reviewer 都未出片, 香港食二手飯更加要等多陣 
今代個指紋整返好未?上代真係垃圾
香港我諗多數仲等緊日森啲貨送到
唔知有無人買UK呢
唔知係咪我眼殘,我見好多review望落隻hazel都變左銀色唔係金色。其實係咩色?
美馬
7 pro 512三隻色都有貨
屋企仲有部lg g5留左喺到,我最後一部可以換電既手機
呢部嘢手工認真麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞