[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我個部同應該你同一批貨,個update時間一模一樣
上年6Pro一出冇耐,TG都試過會將display refresh rate降到60以下然後隔一牌先fixed,所以我都偏向會係TG問題多啲
連仔我部6pro開親你個app都越碌越熱,你係咪想我放低手機去感受生活多啲?
一樣
但聽日晏晝出街
如果朝早派埋貨就perfect 池
部6pro幾乎日日都好似佢咁喺屋企都變暖蛋,係未衰到出warning msg啫,重點係我咩都冇做就咁擺喺度差電,差差下就熱到停咗唔差,講緊用pixel stand 2

究竟google有冇qa過部機
我調轉,聽日上晝出街
不過改派左ok, 只要聽日派到就perfect
Latest update patch?

我6 7月果陣都有呢個問題,擺喺stand 2過夜起身揸上手第一下係會縮果隻熱,之餘仲要冇差到電反而仲嘔番突出嚟,果陣仲要間房巳經有開冷氣,搞到逼住要用番wired charging

印象中好似8月patch之後就再冇呢個問題

keep住update
有冇人試過用之前套root + unlock 5g/ volte 方法係7身上,work ng work?
部機同隻錶係英國黎緊我好興奮好興奮啊
希望聽日收到機,但係啲殼同貼仲未到
咁就真係唔知點解,stand 2我都算係衝第一水,初頭都正正常常,係今年年中左右先出現呢個爆熱差唔到電問題,然後早一兩個月就又消失咗
有無巴絲接收?

訂多咗部德馬P7 黑色128
係外國嘅
一早撚緊機
利申 撚緊
巴打英森直送香港
想問gcam 影相永遠只出12MP?
50MP 用哂嚟de-noise?
利申:上一部仲係舊cmos pixel
google store寄去fd到
how much
新機冇事啦
積木機起碼都要半年
你個app好lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞