[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
西我對隻watch興趣不大,但其實我都想玩下實體,可惜到而家都仲未見到電話公司或者電器鋪有放出嚟

嗰日想去睇下hazel真機個顏色, 仆街明明間間鋪頭display都係hazel同 lemongrass, 但行咗n間電話舖部機都係鎖死係枱面睇唔到背脊, 行咗一大輪好彩到最後喺某一間電器舖先揾到部可以拎起嚟睇嘅, 好似有寶咁.
係咪掃上下速度冇咁快
你外國買pro唔係有得送咩?
短距離掃個阻力好大 但長期距離掃又太快
所以我覺得各位巴打收機嗰陣如果開頭好似怪怪哋, 其實唔使太擔心, 可能用用下就會順返

當然, 如果物理上出事同發熱異常另計
澳洲冇呀, 得啲狗屎垃圾

我最後直接喺google store買算撚數, 拎咗300 store credit留返出年買tablet用
https://www.androidpolice.com/google-pixel-7-pro-scrolling-issues/

A few new Pixel 7 Pro owners have taken to Reddit to share some screen issues they’re experiencing. A Redditor describes that scrolling feels inconsistent. Sometimes, you’ll end up flinging through a lot more space a lot faster than expected, while other times, you’ll barely move further ahead than where your thumb takes you. Many other people have joined the discussions, describing similar problems that become particularly apparent when they compare the behavior to that of their older phones.
剛剛收到warning, 到20%

繼續捱落去到佢完全死機為止, 睇下我咁嘅用量由朝頭早七點鐘可以捱到幾時

順便睇下0至100普通充電頭要叉幾耐
我明你講乜
iphone轉過嚟pixel嗰陣都好唔慣
佢唔係唔smooth 但掃mon嗰下好快停
佢咁講我又覺得好似係但又係好似唔係咁

但對比我之前部S10+ 的確阻力大咗少少, 我以為係唔同牌子唔同設定, 係正常所以冇諗太多
習慣緊~
我想問有冇APTX ADAPTIVE或者LDAC可以用?
我之前用6 pro都冇呢個問題 肯定係bug嚟
得 aptx hd 同 ldac
澳洲 本身都涼浸浸
所以一直無白色
最後轉買黑色,買啡色bellroy套襯返
睇你點睇, 大把youtuber喺美國大大個太陽下面, 平均26-30度玩成粒鐘都未嗌發熱.

我今日室溫大約係22度, 但部pixel已經虐殺我之前嗰部三叔公新機嗰陣
12月40度的考驗
兩樣嘢一盒過
集運肯收gift card?
https://www.theverge.com/2022/10/14/23404283/pixel-watch-wireless-charging-qi-wearables

隔嚟the verge話唔係唔可以擺上qi wireless charge, 不過係難d咁解...
先寄gift cards,後出機

最多人用果間唔收gift cards
買左黑色,即時出貨
唉 屌我7號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞