[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我pixel buds已經用呢個牌子
正到傻 buds pro到左就立刻order
...
reserve 未有通知。
In case 有人仲搵緊殼同貼
我用ringke下面呢set

淘寶啲cheap嘢算,100內搞掂
我都訂左呢set,好似都係一般,不過透明殼都係咁上下,膠膠地
感覺還好啦, 我一向用透明殼.

而且佢個背脊下半部個長方形改平咗揸上手幾舒服, 記得之前S10+年代嗰邊界手
連埋運費寄過嚟,一百蚊澳紙都未夠咁呀
咁都好d,我買左hazel都想透明殼
一波三折終於到手
見到各位ching都有,有啲頂唔緊
其實比我預期中好, 因為我訂機嗰陣成個網透明殼淨得三個選擇, ringke、 spigen 同case-mate, 而且個樣仲要係串燒三兄弟咁一鳩樣

但因為想買埋張保護貼, 記憶中佢係好用過spigen, 而且亦都係得佢一個可以喺收機之前送到, 所以到最後揀咗佢.

當然如果你話宜家求撚其平平地買一個不名牌子, ebay 同Amazon都大把選擇.
我都有d要求,我係見Ringke有兩邊勾繩位,順便買埋條帶
嗰啲手機斜孭帶好濕鳩
個款麻麻地 .......
可唔可以量下個殼幾重?
呢個有難度

屋企得個嗰啲濕鳩智能磅,唔成個人踩上去冇反應, 揸住踩上又冇變化
會唔會好重?
款嘅野見仁見智嘅啫, 透明款我夠見到casetify有幾個幾得意, 但真係唔值嗰個價囉
重量一定有, 揸上手一定feel到, 但唔過份.

如果真係想要薄身嘅透明殼我覺得可以再等下, 遲下ebay一定有.

但係咪真係防到跌,我就不願置評.
香港
有無人知美森個200美金gift card係同部機一齊寄定分2個tracking number寄
恭喜晒

自講完自己切洋蔥
英馬班人係咪就快返工啦?
今晚撚下部機同隻錶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞