[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
其實我本身就係掙扎緊換P7P定14PM exact7ly係紫色果部
不過兩部都冇現貨,P7P就應該快到手d,所以揀P7P (如果英馬肯聽日發貨)
其實淺紫靚D不過Pro Max冇
我買左黑色
iphone 低調得嚟又姣
samsung 型
pixel 淡淡優雅

三部都好高辨識度 但我覺得pixel最靚
黑色都好買
要買一定買新色
14pm 真係好撚重 手感又差(對比p7p) 你一定會後悔
今次隻黑堅好J
作為淺色系用家,今次都第一次買黑色
三叔本身想試Flip4,紫色好撚柒靚同個Mini Mon幾多gadget玩,但多自家廢App
不過Pixel又就出,同樣價錢等Pixel算
其實係虛榮phone黎,因為由細到大都想試下用iphone,但覺得好撚柒西貴,所以一直都用An機,咁早排壞電話都未買過新,就想試下轉會
但佢冇撚有大紫256現貨啊
竟然,同之前d黑色有咩分別
用緊咩牌子
法馬訂pixel so far有冇伏?
見佢有7 pro 128白想訂
其實而家買電話都係揀系統 撇除系統部部機都差唔多體驗 對於我嚟講android好用過ios
太舊唔唔講啦,同埋唔會再買oneplus架喇
不過主機就 galaxy nexus 3 > oneplus 1 > oneplus 6 (已磚)
半個pure android信徒黎既
所以我都話係虛榮phone黎
親生仔就係信仰phone
有冇mon貼, magsafe case 介紹?
上年有減?
英馬落單嘅時候無Hazel 256, 128照屌
反正我2TB GDrive
等唔到英馬 取消左訂單
有 tracking 正常入庫 出庫
諗住用HSBC張Debit買就算
當你成個生態比較: android + ChromeOS + Windows + wearOS vs ios + ipadOS + macOS + watchOS,成件事就差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞