[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Please note that the use of forwarding companies (and similar services) for this Promotion is prohibited.
唔知你點由上面個list計到六個鐘, 但就我今日嘅經驗最少七個鐘起跳
佢得24小時total sot咁尋日有幾個鐘先再叉嘛咪扣返幾個鐘
用accubattery易睇啲
自從轉咗24小時計就唔識睇
好似話之後會加返 不過唔知幾時
雖然佢下面寫24hr, 但list上面嗰啲app全部都係今日用量, 你睇番上面個bar就知由今朝7點一路倒落去
佢尋晩一點前有用架唔知嗰度有幾耐
9個鐘, 叫係咁
其實部機我已經用咗三日幾, 我好似係成個post第一個收機嗰個
未扣數第9日 晴

我都唔知點解上面amazon報送貨日期會可以作準
參考下好了
實際用6pro都係6個鐘熄機
巴打最早收到機同殼

終於
我而家sot已經過咗七個幾鐘
唔係好似啦有好多都係你review
有無巴打喺法馬訂?好似平過德馬?
sot for reference如果有重load嘅野都會短啲 打下機 長期講電話嗰啲都食好多 只係因為mon通常係用最多電 所以先揾sot做reference
鬼域賣台灣版 ,台灣得黑色有256
開頭嗰日其實感覺電量一般同有少少發熱+同彈過app, 但而家第三日越用越好同順
最smart 嘅smartphone
個滑動觸控好似有少少怪怪哋 唔知係我用開samsung唔慣定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞