[親生仔] Google Pixel 討論區 (87) 7 | 7 Pro | Watch 召集所有被選中的面孔

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有勾繩位咩?唔係好覺眼,巴打介唔介意影張想望望?因為自己有條掛身電話繩但唔見有啲扣位

我原本都依張圖…變左12 月前

淘佬殼同貼到咗一堆,部德馬機仲未dispatch

p.s. 啲貼上面痴住張label係6pro用筆劃咗變7
Ringke Fusion有個Smoke Clear版,黑框所以唔會黃 最啱黑機。殼嚟講好似得依間有依個Design。
佢張圖右下角個窿仔就係
我第一部係Pixel 3XL
當時3 series 嘅 Night sight 真係劃時代
人係星咖坡旅遊 星咖坡買機會唔會有咩問題?
貴D 無稅退(好似係)
見pixel watch風評都麻麻
係咪應該直接等第二代
6同7 大細一樣但啲實體健位唔同,你自己小心.
等你出Pixel 7既報告呢度大部分都係PRO
7pro應該可以夾硬塞落6pro套 但調轉應該唔得(7pro矮左少少)

7同6就大細有明顯分別 無得夾硬塞
呢個背脊為因為matta, 所以都唔會黃.

不過用得透明就預咗
佢同Spigen一樣mix嚟,框係tpu,得平面嗰到唔會黃,用耐咗就會見到
sor, 我指 pro.

我平時上開個forum一開始已經有鬼佬試過7 pro用6 pro case, 可以夾硬拍落去, 但啲按鍵位唔啱.

貼就冇問題(包括玻璃)
你上網睇返個款, 根本ringke spigen case mate就係串燒三兄弟, 一鳩樣樣
想問ringke fusion 同fusion matte有咩分別

佛系等 淨係求佢個日期唔好撚黎撚去

18-21 Oct 變左 19 ~> Dec
有緣就會到 好彩唔係急換機...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞