嚴選十大曼谷頂尖騙局

489 回覆
798 Like 27 Dislike
改左入得機場?
以前唔比入
要保障dc9
去Silom唔好入嗰啲街邊拉客嘅show
真係想睇嘅話 上網search定間好嘅 睇埋啲review先去 會好好多

有次想睇ping pong show 行緊上去嗰陣 有對印尼lesbian一路屌一路走話呃錢
跟住就放棄咗唔睇

不過疫情後好多show都無咁好睇
泰D草好垃圾
仲要ON99同條女上左2樓 之後上網搵返先知2樓一定唔好上 湯多2錢重
第一次去秦國有咩要注意
真 grab 嘅價錢,大約等於香港嘅巴士 我之前去邊度都可以搭grab 廢時煩
有時佢無私家車但我費事等,電單車都接受。用grab唔需要同司機溝通,煩少好多嘢
之前坐Tuk Tuk,諗住搭平啲
問佢幾錢,佢講咗個價錢,我地以為係總數

點知落車嗰陣,佢話係每個人俾既錢
計返個數同坐grab差唔多
yunomori onsen & spa
好撚正
試過有晚坐的士比個dc9 sell我哋第二日包車去damnoen saduak floating market,果時仲覺得佢好熱情好客
點知第二日佢車左我哋去原目的地附近一個劏客碼頭,我哋唔肯比錢佢就唔車我哋走
果時成班fd血氣方剛,一氣之下唔鬼坐佢車,行左去高速截的士
然後玩完就知gg,因為呢度離bangkok好遠,車程都兩個鐘,個個都係包車來回,我哋完全搵唔到車
結果我哋坐巴士轉van仔再轉bts,用左五個鐘先番番酒店
冇比人溶都算你好彩
其實有得講價,不過毒撚就通常俾人恰
tuk tuk 過癮好多,亦都堅快,尤其曼谷塞車嚴重tuk tuk 就可以行巷仔
之前日落去好靚㗎
btw 唔喺曼谷玩既話自己揸車好過啦
邊有人去依個架,係都火車夜市啦
嗰種速度感真係幾正 有26嘅感覺
機場最底幾間係最好rate
Call grab電單車仲正
快撚到
幾年前去夜間動物園
同人妖影完相俾tips
俾咗$100
個fd 話我on9 隔離都係俾$20
唔怪之得佢哋咁好笑仲想我揸吓
明知係假咁我都冇揸
後尾走冇book車
仆佢個臭街問完第一個篤篤的士狗貴到喊
想去問第2架果陣仲要俾佢用普通話串
不要問喇 全都是我們的人

仲開始落雨
我同個fd 夜麻麻行咗出去先中途上咗另一架車
後尾先知有Grab
搭機鐵果個位都ok
遇車過車
有次佢見我影緊ig story再踩快d
好撚爽
就係果度!
呢幾年嚟都係果度唱錢
好過香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞