嚴選十大曼谷頂尖騙局

489 回覆
798 Like 27 Dislike
樓主係咪第一個喺連登開十大post,就快#300都未出到top2嘅人?
做嘜鳩
全程都係十零港
grab近極都成舊
師兄做廚?d 香料介紹得好足下
冇咩事我去返日本先,各位去泰國旅途愉快
唔該樓主
原來係咁!
真係見勁多
同埋明顯見佢地冇乜交流
唔似真情侶

早兩日行夜市見到有個好高好靚既泰妹
佢一路行一路食野睇野
後面跟住個拎住野既老鬼佬
乜撚野租妻, on9
好多拎pension 既鬼佬用退休簽証留係泰國食幼幼係真既
亦都大把鬼佬俾人呃身家

最多咪女朋友/炮友咁, 外國人要係泰國結婚好鬼麻煩
呢間唔平
個價直頭追近香港按摩既價錢

當然,個環境,服務
係帶埋囡囡去都得

我係會再去既
果d 黑色蟹仔... 我住泰國d house, 成日見係廁所條渠爬出嚟
我老婆泰國人好鍾意食.. 我成日笑佢食屎
用Bolt搭電單車又平又快
我係曼谷揸車都唔會同tuktuk 爭
班友真係攝得就攝

都見過幾次tuktuk 俾車撞, 不過塞車果陣, 車速唔快, 無咩野
泰國大學生伴遊
啱啱去完
Wang hing hoi
用line 溝通
好實用,強帖留名
呢個po應該長期置頂
買左CONDO?
我唔理, 我要布吉指南, 啲女唔要南亞啡色嘅,

話說之前係曼谷見過好似sana樣做G 可惜之前我未被社會摧殘 唔識享受到 , 不過曼谷啲女係正啲,
2. 曼谷新晉文青社區 通羅站

咁樓豬我主通羅附近
見仆街台仔推介通羅有好多文青商場好chill咁咪去行下
https://bkk.com.tw/2019-04-03-712/
https://bangkokgoplay.pixnet.net/blog/post/43308570
(又奶台仔嘢 屌你老母死台仔

咁一出bts站沿住條thong lor road行都覺得奶奶哋嘢
因為啲商場都係分別條喺大馬路嘅兩邊岸 要過馬路
大家都知喺泰國過馬路有幾撚難
你要有比車撞死嘅心理準備行出去 先會有車停低讓你

咁樓豬就唔理啦 咪行下囉
點知啲商場個個細到仆街 又好似領匯啲街坊商場咁
日航酒店樓下嗰個算大 但得餐廳多沒咩行
頂住太陽行咗15分鐘 沿途無咩好行
去到貌似多嘢行嘅The Commons商場

點知都係無咩行 仲要係開放式無冷氣 熱撚死

最後樓主跳上的士走人
懷疑係啲曼谷地產佬方便賣樓先吹奏呢區

Btw 通羅站門口附近間出名嘅Mae Varee芒果糯米飯好好食 但偏貴 自己斟酌下值唔值得搭車去買
好似係可以簽正式合約 有法律效力咁包條泰妹
小龍蝦咁上下
Can cheaper 都冇講?

租電單車無啦啦俾人吊走去警局,要俾錢先攞得返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞