嚴選十大曼谷頂尖騙局

489 回覆
798 Like 27 Dislike
美麗新泰國
寫乜都千字抒情文
以前係台中機場見識過台灣人大大聲話自己唱咗一千蚊港紙
香港人一日都唔見五百蚊喇
8折+接送
下次會

多謝巴打
我都奶過一次嘢
俾佢老點話大皇宮未開(原本打算去)
點知帶我周圍亂咁兜,最後覺得唔對路屌柒佢,佢就係原本上車個度放返低我
跟住再去返大皇宮,發現太晏,大皇宮閂鳩左門了
呢個我四年前去過, 得幾檔比較特別少少, 順路可以行下嘅。最記得門口附近有檔賣椰青, 門面擺晒新鮮開嘅,雖然價錢唔係平, 但見咁新鮮都ok啦。但到你畀咗錢就喺後面畀啲變晒色起碼擺咗成星期嘅你, DKLM吖
去到見到啲雞成隻鬼咁,然後個職員就同你講無呃你㗎, 係咪真係好似落咗地獄呀?
好奇其他人聽到有咩反應
崇洋連登仔死硬
如果你去嗰陣時trip.com/Klook嗰啲冇8折
你可以download 個app叫GoWabi
都會有平一d
Tuktuk仲貴過香港的士
bangna 我剛剛住完黎幾唔錯 又有mega bangna 又有central
請問呢區仲有無hea 地方
3年前去 係可以email book的
不過book左 去到都係要9等大半個鐘
又熱 附近又無野行
好啦 終於等到啦 入到去都係一9樣咁熱
搞到冇晒胃口 淨係係咁抹汗同飲啤酒
所以都幾佩服個阿婆係個炭爐隔離炒足成日
利申 蟹肉奄列真係好足料好大份 海鮮炒河勁多海鮮不過得幾條河粉有啲sad
靚嘅駛咩咁
泰國勁多垃圾鬼佬 又肥行動又不便 一眼望過去就係標準loser 樣 拎住退休金去泰國慢慢fing
好多時會跟住一位泰國終極樣衰老婆 拖多一兩個mix 子女
呢班西人同泰女嘅低端mix 後代太多 佢地大個咗形成一個identification 一個族群 *諗唔起叫咩
日日笑鳩自己老母係雞 老豆廢人
依家冇book位?
一定要walk in?
個炒河粉真係得十條左右
同埋以佢嘅環境同物價黎計真係幾貴
thanks 巴打
咁唔去了 要排咁耐
plan左11月去秦國

依家睇緊有咩地方值得去
住宿就on nuts站 幾平下
我去邢泰記食早餐兩個人hkd100蚊都唔洗
建議行商場, big c 同jodd fair就算
其他都係浪費時間車錢
Iconsiam係幾靚幾新但其實無乜特別
你當泰國ifc咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞