嚴選十大曼谷頂尖騙局

489 回覆
798 Like 27 Dislike
1. 買藍寶石
去Jodd Fairs 啦
男人冇去過十八層地獄唔好話自己去過Bangkok
解決方法:塞佢食啲雀栗
6. On Nut 安努站

仆街台仔blogger成日吹奏On Nut站
話只有泰國本地人先會識去
夜市好多嘢行 附近有big C extra同Tesco好好行
按腳好撚抵屌好正咁上下

https://bravel.yas.com.hk/thailand/%E6%9B%BC%E8%B0%B7-bts-on-nut-%E5%A4%9C%E5%B8%82-big-c-%E6%8C%89%E6%91%A9-%E5%90%83%E5%88%B0%E9%A3%BD/

https://peko721.pixnet.net/blog/post/46497876

我屌你老母伏到仆街
嗰頭乜鳩都無得行 夜市好似得一條街
按摩平係平 但無一間係掂
環境又麻麻 啲技師仲成日叫你加鐘煩到仆街
去Let’s Relax 舒舒服服按下好啦 咪撚去On Nut
屌中過伏嗰日熱死辣辣行街撐咗成日 諗住夜晚涼涼地行下 唔講笑由酒店行去都幾遠行到身水身汗
到咗喇一望埋去得門口2、3間舖 即刻含曬 最後只係買個芒果飯死死下行返返去 屌真係為買個芒果飯我樓下買唔好 返到酒店攰到un女嘅力都冇 第日上晝都攰到落唔到床
呢個真心唔伏 有夜市氣氛 又多嘢行多嘢食
人妖show
黎近月尾去期待!
好慘
不過一分錢一分貨 Let’s Relax, Diora, Heathland 好似穩陣點
係咪都係搭訕再帶你去珠寶店夾你買?
聽講Asia Herb 都好似差咗好多
以前好似同Let’s Relax齊名嘅
大皇宮出面搭督督遇左佢貴,問左價先上講好100
去到咁上下路程多口問多句,坐地起價話1000話我岩岩聽錯,
一見塞車/燈位即刻同個fd跳車走人
預左
篤篤狗追你嘅話 打1155叫觀光警察嚟處理就得
7,8年前去過Asok 既Asia Herb
好一般冇乜特別

Let’s Relax 都還可以
5. 酒店 / 按摩店門口假經理

喺你準備入門口check in / 去按摩嗰陣
話自己係經理 幫你搞checkin / 幫你收咗按摩服務費先
收咗你酒店按金/按摩服務費之後就閃人
到你入到酒店/按摩店搵櫃檯職員嗰陣你先知比人昆

唔知假經理係咪同酒店/按摩店夾埋
去phrom phong 按摩有冇伏?
所以去旅行盡量咪理陌生人 扮聾啞就得
嗰度好多雞竇邪骨 按摩一律建議連鎖店
旅客區人妖會捉你隻手揸佢波
然後再問你攞錢
去親旅行有人主動撩你都冇好嘢架啦
未試過 大癲
是 所以#45講咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞