MDPI期刊: 報告證實COVID-19 疫苗引起腦炎和心肌炎

274 回覆
400 Like 22 Dislike
我想講, 因為唔係鹽水. 所以出事都係正常既...
唔打咪唔洗醫囉
你講邊篇文啊睇晒前文後理都唔知你講邊篇

你話樓主果篇,咁同你立場唔同;唔係嘅,又唔見呢個 thread提過另外邊篇,不如試吓講清楚啲

根本啱你narrative就聽 唔啱聽就一係做得唔好 一係陰謀論

你又係度 up 乜鳩啊你想講四環素、煙草係做得唔好、係陰謀論? 屌你真係1999 、九唔撚搭八,都唔柒知你覆緊乜定老作緊個稻草人當係我再砌落我度嚟覆我

你係咪覆錯人啊語言障礙嘅科學天才?

你見到呢度有人否認spike protein出現喺其他位置咩?

呢個又係,無撚撚扯去呢度做乜鳩呢你點衍生到覺得我「覺得」有人否認緊 spike protein出現喺其他位置?

我個論點一直係
你話言之尚早係啱,但呢個疑點未搞清就逼針,就係一個極大問題
覆唔到咪潛水比人笑鳩下算囉,夾硬覆啲九唔搭八做乜鳩

Logic喎, stat喎 笑死人 , 唔洗話唔係你講啊,你有份認同㗎
唔洗拗
全靠大家打左3年針
先可以試到支針有咩「個別」後遺症
係功德黎既
仲醫條毛咩,有咩身後事準備定啦
咁多人打左 睇下幾年後個死亡率有無大幅上升咪知
D苗撚愈來愈好笑,原全無視支針本身有冇作用,淨係咬住無副作用

吞精夠無副作用喇,班苗撚唔吞D?
苗撚: 打針好處多過壞處
dllm...
唔洗入餐廳咪唔洗打囉
全英啦 睇死人咩
你打咗者
我無打喎
咁又點,政府話要你哋打第4針你哋咪又係好嬲好嬲咁乖乖去打
d針毒都唔知幾耐先散
0針呢? 想睇下有幾多同類
31%左右
唔入咪得囉
https://lih.kg/brHeFPV
1年半多剖屍後仲搵到第1針疫苗編碼的刺突蛋白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞