MDPI期刊: 報告證實COVID-19 疫苗引起腦炎和心肌炎

274 回覆
400 Like 22 Dislike
一早打科興咪無事囉
我都開始覺好弱智
咁你又可以冇証據咁話一口9up話mRNA唔會周圍走
Spike protein circulation唔會周圍走
唔會好易有炎症

但我是但拎個醫生報告都搵到
mRNA周圍走3個多月,Spike protein circulation,周圍走3個多月
好易有炎症
BAN晒你所講嘅野
真搞笑
唔意外 根本全世界人都係白老鼠 武肺啱啱爆發時死亡率好高 嚇到啲大國嘅高層瀨屎 佢地嗰時已經唔理得隻疫苗嘅後遺症 但求將個疫情撳住 唔好醫療+經濟崩潰

但打咗針嘅大家放心 就算真係有後遺症 我地都唔會知 佢地永遠都會話支針係無問題嘅
第1針呢
mdpi
咪撚多事 搵D有意義既研究好冇
打得既都唔撚理架喇
我等緊睇打4567針架
唔係咩研究,只係醫生深入剖屍報告
樓主係誤導係改字眼㗎啦

但問題係現階段冇嘢排除到可能性

你話言之尚早係啱,但呢個疑點未搞清就逼針,就係一個極大問題

一眾天才苗撚,請問你哋知唔知咩係四環素?知唔知佢當年又搞到幾多人啲牙柒晒?

仲有,煙草曾經係被人宣稱係有益嘅靈草花咗幾多年、幾多研究,先證明到佢同肺癌嘅 causation?

有咁難明咩?
唔打就唔會有疫苗嘅spike protein係身體.
有correlation就已經好大考量

到返轉又唔清析所有causation同點cause至叫人打?
其實唔少醫生反對打,有d打完有淋巴問題,有d有類風濕徵狀

係政府唔會理
香港政府:個別例子
你唔好咁啦 佢地真係唔撚識㗎

係endothelial cell 搵到spike protein 就等如 spike protein 導致inflammation

反苗反科學撚真係cls
一般方法好難驗,仲要係心臟

如果係皮膚或其他可以抽驗器官就話
苗撚:
要剖屍至知
就咁睇份報告,唔知啲mRNA點入血

打完之唔係幾日之會分解晒?
仲可以留係身體3個星期以上?
咁要其他科學家去深究
今次係醫生嘅醫學case報告,為其他科學家提供基礎去深究
藥廠賣四環黴素安全有效 -> 牙變色用家問題.
煙草商賣煙仔 -> 肺癌用家問題..
Thalidomide安胎藥 -> 畸形胎用家問題..
冇錯,更重要係講緊:逼針,唔係自願

自願我話柒知佢哋我打都係選擇嚟

但而家打針前,你仲要我簽紙話,我自己清楚枝針未註冊,有咩事要我自己承擔

DLLMCH ,成件事擺明驚人集體告佢哋

得罪講句,支持逼針嘅都係腦殘智障
唔好信呀
就算係都係講鬼佬自己潺
係香港打係一D野都無嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞