MDPI期刊: 報告證實COVID-19 疫苗引起腦炎和心肌炎

274 回覆
400 Like 22 Dislike
幾時都話反苗撚有信念就得任何人講既野都係有問題,反苗撚既就無,呢個咪強大信念囉
真係wo
啲針連主要作用都冇乜
仲理佢啲副作用
「國安法」先係為2019嘅事打壓香港人嘅工具,加上2019年血淋淋嘅鎮壓場景,呢點喺國際形象已經一早掃曬地。反而要跟住支那一齊清零嘅嚴厲防疫政策先係嚇走外資嘅好大一個因素,而唔係逼針本身,逼針係針對香港人而嚟,主要都係為咗香港要清零
兩國都有佢哋本身內部嘅盤算,共匪想借病毒搞掂香港,順手喺世界以疫謀霸。美國民主黨就乘住共匪放毒嘅機會,製造輿論配合左派媒體、fb, Twitter 一齊攻擊侵侵,最後成功逼到佢落台。(當然民主黨背後有選舉作弊嫌疑,最後亦成功奪權)
首先係醫生case report

2係係點解一定要用家/醫生/病者去搵說明嚴重side effect 嘅implication
唔可以用排除法?
倒返轉講唔搵/呢一刻搵唔到/說明唔到side effect嘅implication係咪唔洗醫?
用排除法証明有嚴重side effect 嘅便足夠
係病變壞死發炎血栓位置仲搵到spike protein已經超唔正常

唔通你叫個醫生一定要搵到病因嘅implication至可以醫我
,唔準用排除法搵我病因醫我
唔要命仔
你笑撚死我
全部過唔到phase2
肥Q晒
阿斯利康 x1
BNT x2

活滅冇份
絲打唯小心
好多可能性.心臟又有可能,肺微血管有血栓有可能
打完,人就算唔死都削弱你地啲體質
首先係醫生case report

用排除法証明有嚴重side effect 嘅便足夠
係病變壞死發炎血栓位置仲搵到spike protein已經超唔正常

唔通你叫個醫生一定要搵到病因嘅implication至可以醫我
,唔準用排除法搵我病因醫我
唔要命仔
你笑撚死我
毒唔係重要部位嘅話有得醫
講開correlation and cause。
你有冇發現一眾苗撚一見到人哋打針出事就會搬出嚟做擋箭牌。

但係同樣對於有人感染後死亡,苗撚從來唔會用correlation and cause 質疑個人係點死。即係唔理個死者die of 定die with,總之驗到有 CV19。就當係,然後猛咁話病毒死亡率好高,打針係值得。
一定要研究另一個方去預防後遺症,最好係研究新疫苗佢防止舊疫苗嘅後遺症。
佢地班友好似忘記邊個至係client.要個client成為支疫苗嘅奴隷咁

最痴線係班人走出嚟話個見疫苗事故申報系統有爆excess Vaccine Adverse Event唔可信喎因為冇causation同點cause
要user/client/去搵causation同點cause?

一有doubt,見有Vaccine Adverse Event要申報啦
excess Adverse Event要防範啦
唔通等十幾廿年後搵齊causation同點cause至嚟防範至嚟醫咩?

前線user/doctor,client只報Vaccine Adverse Event已足夠
doctor用排除法見有初步correlation咪足夠診症
點會去搵causation同點cause?
太遲回你, 但我想試下講下中央政府諗乜

你覺得嚇走外資姐, 但港共再差, 中央再差, 都唔會差得過當年六四同文革同三反五反太煉鋼, 即你覺得佢少少野都驚, 其實佢一D都唔驚, 有先例可援, 佢地自信搞完都可以整返直經濟

呢個自信係咪自大? 多少係, 佢地真心相信中國有呢個成就完全係佢地官老爺的功勞, 佢可以抬起你, 自然可以扔低你, 然後將來再抬起你
你唔理解佢近乎自大的自信, 就唔會明白點解佢地唔顧國際形像, 因為佢唔介意, 佢自信地認為, 外資總會再返黎, 只要到時佢地show個開明少少的樣, 鬼佬又會撲返黎
今次真係香港經濟內外夾擊完美風暴
https://lih.kg/3168698
雖然係美籍教授,不過中大唔多信得過
YES仲有邊間信得過
再加上而家咩野時勢
睇佢呢幾日好落力用bot起晒講準備會走/已走嘅人嘅post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞