八字研討區「拎出嚟睇吓」

1001 回覆
3 Like 119 Dislike
請問三十而立係唔係真,以你命來論係
30歲前一直沒太多好運行,工作運好明顯2020年28歲好轉。
明白屬猴都想創業,自己話事,不過36歲有一個破財關口,先過了再考慮。
38歲先考慮自立創業。
我估現在是否做工程 / 飲食?
有啲差,24之後更甚
上少啲連登啦

每日喺度諗做女仔可以有八達通對你人生唔會有任何幫助
除非你係靚仔靚女就話有八達通姐
有幾多真係靚仔靚女呀

得閒諗下點樣令自已更好好過啦
子時,18日號 00:00-01:00 沒錯嗎?

明年夏天不要去日本與泰國等地方旅行,特別是台灣。
今年多用金水的物品有助益,過年去下黃大仙 / 萬佛寺走轉加持下。
另外,感情問題要小心處理,沒有上下把高低之分。感情沒勝負,只有拖欠與還債,修成夫婦,一是自己靈魂分裂,二是有恩仇之古。
豬閪都可以當上菜既年代同我講女要靚?

不過就唔同你嘈啦,你五行皆有, 平凡之人
但叫有得管下街外人既傷食庫

大家經歷唔同,價值觀唔同,亦注定終局之象同層次亦唔同
冇乜野想嘈

有其命者自有其軌跡
愈富貴者愈是坎坷經歷
我同哥哥感情係唔錯既
冇養寵物 屋企細
做生意既話係咪都係做土火行業既生意?
同埋係2026年開始就最好
1999年11月23日
凌晨4:10,女
想問自身,事業同財運,唔該大師
當然最好係土火啦
兩兄弟比心機 親力親為就事半功倍
笑死 自命不凡做乜鳩

我始終相信性格決定命運
要改變命運先改變性格
冇錯
原本仲諗住出年夏天去日本
哦, 等你去到財富中上游再同我鳩up下你既觀點
88啦, 五行皆有者又坐比劫庫
無實功,無大勢,無貴象
四柱一出,你乜野料,我心中有數啦

最好笑係,相信性格決定命運,而又會入術數po度問命運
what a joke
傲慢
自大
搵處女
A0
我唔使幫你算命都知你一個kam 人
佛陀都要去到菩提樹下先領悟到人生

你就當左自己真係咁勁
你係咁勁嘅 就唔使上連登9up
仲要自己開post 冇人理要去人哋個post 9up
笑撚死
原來上連登就係9 up
原來自己開post就叫有料

加油

道不同不相謂謀,block左唔駛煩
無緣
掩耳盜鈴
93-10-10 上午8時 問自身 及 人事
比較少人有既三垣局
整局金水濕土, 唯一一個點令我難以落判斷,戊字應該歸邊黨
咁就要對下4~13同14~23歲時間
前者物質生活水平唔錯,甚至叫得上幾好.
但對比後者,後者就一定係更加好,更加舒服,而且14~23歲,多四處外出,例如出國,總之果十年就係多走動既狀態

你自己睇下, 物質生活水平作喜忌, 猶其應驗
而假若我冇睇錯喜忌既, 你都好早好快就掌控權力

丁丑男,咪正格論,沒特別?
你冇答我物質係未有呢個對比性

整體對比真係慘真係差物質既人黎講, 你完全感受唔到佢地既絕望

係你邊個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞