八字研討區「拎出嚟睇吓」

1001 回覆
3 Like 119 Dislike
絲打你好似好煩惱咁⋯
照睇就係籠中鳥格局,經常身處不利嘅環境,但係又抽離唔到。成日想走又走唔甩?
純粹八卦 2019有沒有試過因為long d 而分手
或者有啲project 要你周圍走
尾得個桔

你最尾應該都會去新加坡
你去咗短時間唔會返來
有人介紹有人幫
分分鐘識個波佬落地生根
主要係性格唔能夠下定決心 一見到唔少少唔對路就縮
好似無辦法離開呢個輪迴
明白。

你認真考慮我嘅建議,因為到佢成年出嚟做嘢,真係唔會再需要識'寫字'嘅人,連睇字都有電腦代勞。
原來唔小心揀咗不推依家推返
巴打,我建議就你俾小朋友出去多D接觸多D人咁。可能對佢病情有幫助,佢條命要跑動奔波。

如果你係小康之家幫小朋友買份醫療保險佢身體麻麻。排政府有排等

醫療保險唔貴,唔好買有儲蓄成份既
記住性格決定命運
改變性格先可以脫離命運
我覺得好難
仲有想問呢個命盤係咪假從格?
逐少逐少改變
我細個呢,其實係一個好唔識講嘢好內斂嘅人
係真係唔識比咩反應 冇乜老師鍾意我

跟住我開始意識到呢個問題
跟住從其他老師身上面學習點樣講嘢點樣擦下鞋
或者點樣講嘢有趣啲

雖然而家我性格好鳩 但係人緣係好咗好多
所以我好相信性格決定命運
覆核一吓先,你第一個po 話月支係壬辰,第二個po就戊戌,邊個先係?
我用第二個po睇,你係理科人,牙齒排列齊唔齊整?
我可能係用咗兩個唔同網站出咗唔同結果
我頭先再睇第三個網係壬辰 但我確實農曆三月二十五無錯
非理科人
牙齒排列唔齊整

唔好意思麻煩到你 我無諗到第二個網出既唔同
2019 > 愛情上無咩特別,工作上亦都順利開心;至於你話2019有啲project要周圍走但最後得個桔,的確係有咁樣嘅情況,但周圍走嗰位是我當時工作團隊嘅上司,而我係團隊中嘅要員(但不用周圍走)

新加坡> 我希望可以,不過一個香港人身份搵新加坡當地工作都唔算容易,睇睇緣份
check多兩個都係壬辰
同埋我其實係擇界盤比既係真太陽時既盤
大師 我而家讀緊nurse
會唔會好啲
呢個係出世紙時間
醫管都算算地做官,不過你忌金。醫院屬金,所以好睇你做咩職位。
純文件監察檢控都算官做既野。
8年旺運不追就要排櫈仔
慢慢升啦!
直接比西曆日子啦,4/5-4/6 係月令轉變氣節。
申時,姻緣可能好少少
已經睇化咗我淨係想發達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞