八字研討區「拎出嚟睇吓」

1001 回覆
3 Like 119 Dislike
都算係。老婆近期大肚係使多左錢
工作10月8日打後會有氣息,不過要降身價。屬馬與火有關的事物,可助益你,自己留意下。
另外,又是才女,感情試過比朋友搶走,明年多注意啦。
是否從事工程行業?
婚姻運弱,豬朋狗友多,經冉常飲飽食醉。
2018年應該有朋友/兄弟離開左,10年內都多朋友移民或往生。
我想問事業同財運?麻煩各位師兄
[quote]似醫護教師之類,我估教書。
可能要到2027先遇到正桃花。
謝謝你先
不是工程
係未婚 但有女朋友 唔飲酒
唔覺
工作10月8日打後會有氣息,不過要降身價。屬馬與火有關的事物,可助益你,自己留意下。
另外,又是才女,感情試過比朋友搶走,明年多注意啦。
兄弟姊妹多,朋友都多
介唔介意講做咩職務?
喜火既適合去新加坡?
理論上適合向南行
但係咪適合出國就要睇返個別八字
住香港南面都得㗎
我對你特別有興趣,因為同年背景近
屋村大,屋企窮,兄弟姊妹多
讀書唔入腦,早早出來做野。
40歲失方向,冇乜錢走又沒動力。
因為你時間未必準確,所以要問多少少,自己面到係咪長長地,怪怪地。
有一個細佬,有才是戌時出世。驚狗。
如你是酉時出世,有一個好好的情人在身邊,管你又幫你,可以出錢養你幫你果隻。
兩個時辰出入好大。
搞鳩你哋條命先
[member][member][member][member][member]93 年12月11日女 上午 1120出世 想問 事業[/membe][/membe][/membe][/membe][/membe]

[member][member][member][member]90年11月16日 13:50 女
想問事業愛情財運
唔該晒清[/membe][/membe][/membe][/membe]

終於有一個八字值得討論:
專旺格,22歲高大白淨,大隻仔。4P(2K2Q)都沒所謂的價格觀。
2023年轉大運,不過都是中上運,2028年28歲開始入直路。
2033年,貴人來幫你,創實業要考慮行業(要知才深入討論),運動與體力為主的行業會有利,如教練、球証等。
一身求金,自己真名,有冇 金字在內、康、申、尊、酋?

想知愛情
幅圖上年Cap嘅,今日生日,個名缺金
炒股輸到出面仲差人10幾萬

之前睇過話唔應該掂偏財,跟住個大師仲俾咗個開財門嘅符叫我燒,不過冇燒乾淨唔知有冇影響

想知事業 感情

之前去睇師傅講到條命好差
想知有幾差
八字初學所以想問下,身強用洩剋耗,咁呢個盤點解唔建議用水木呢?
我是無神論者,燒符係道士,我不便回答。
多口講句,玄學是術數是統計學。
你係今年輸,上年嬴?
咪鬼炒股啦,力不到不為財,專旺格多數係咁。
10幾萬好少事,面對左佢,取個教訓。
改返個花名啦,可以幫運
就叫金仔
大師,可摸耳算下我係打工仔定創業老闆
管理乜野,係掌權定掌財
財富層次可以去到邊?
上中下游邊個位置

咁撚易就唔會咁多學藝不精既神棍啦
不過都係果句,就算有其應象,都係唔知起因,唔知起承轉合(過程)
所以有冇用及有冇意思呢? 你諗你
水木,同金水,要睇印星
印多就不可取官殺。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞