[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
男既想扮有jer頭文,但係仆街轉個頭比條女插一刀

咁條橋真係仲唔掂過架車
其實個女開頭諗用model
如果係用來做紙紮+Fashion show
應該好過依家

其實去得盡d 紙紮加fashion show 係幾好
點知佢地走去做買衫

個劉翁又唔持平,係咁比意見,有d 組又唔比,做得比賽主持就做返旁觀者算la 到評審先講都唔遲
睇好地盤大佬
男既想扮有jer頭文,但係仆街轉個頭比條女插一刀

條女又要懶係謙咁話覺得係自己foul之後又不過乜乜乜 勁假 明明做得唔好兩個人都有責任
條仔走果時勁唔gur完全冇同佢握手果啲 上集jude都有攬下iris
劉翁又係 上一隊比咁多tips 呢隊冇乜咁濟 黃美琪
冇影相經驗學乜人做評審 係咁乜都話好根本送佢地去死
如果劉翁做紙紮果組既評審,可能一開波已經ban左條橋

佢比完意見木工果組,成件事好好多,我之前諗住佢地死梗。

我覺得soso應該走喎,雀橋相會條橋點都好過一男一女坐0係架車度。雀橋相會佢如果落少d effect同present得好d, 應該會贏soso.
真心想贏比賽,點會諗定一個方向。between 個攝影校長好撚煩。劉翁講得岩吹水勁唔代表咩,公園啲阿伯都好吹得,唔表示識溝通同幫到件事
真心想贏比賽,點會諗定一個方向。between 個攝影校長好撚煩。劉翁講得岩吹水勁唔代表咩,公園啲阿伯都好吹得,唔表示識溝通同幫到件事

Fashion X 紙紮 我覺得ok架,但佢包裝得柒
我反而同意班評審嘅意見
紙紮張相真係又hea又on99 d所謂effect似係細路女交電腦堂功課,搞到好cheap。個idea又係令人摸不著頭腦。再者浪漫主義都唔算得上新穎,只係無人諗過呢個組合。無人諗過嘅idea唔一定代表你好有創意,可以係因為個idea on99

舞獅+rock band 個idea有小小predictable 不過整體效果好好

木工就真心靚
我反而同意班評審嘅意見
紙紮張相真係又hea又on99 d所謂effect似係細路女交電腦堂功課,搞到好cheap。個idea又係令人摸不著頭腦。再者浪漫主義都唔算得上新穎,只係無人諗過呢個組合。無人諗過嘅idea唔一定代表你好有創意,可以係因為個idea on99

舞獅+rock band 個idea有小小predictable 不過整體效果好好

木工就真心靚

我buy舞獅果個多d, 兩樣野關連性大d, 成件事食得應。

木工經劉翁指點之後好d, 但件事有d唔知點。做gym果個都還可以,因為平時木工搬搬抬抬都要用力舉,但飲水同打鼓果兩個,我覺得有d夾格。
我反而同意班評審嘅意見

木工就真心靚

木工經劉翁指點之後好d, 但件事有d唔知點。做gym果個都還可以,因為平時木工搬搬抬抬都要用力舉,但飲水同打鼓果兩個,我覺得有d夾格。

真心有劉翁提水,件事好好多。硬係覺得,個攝影校長做admin就叻,影相就
sosoo有ig/fb?
我反而同意班評審嘅意見

木工就真心靚

真心有劉翁提水,件事好好多。硬係覺得,個攝影校長做admin就叻,影相就

我都覺 擺美琪係紙紮隊擺明想佢地輸
劉翁可能係唔忍心見到人晒咗個setup影d爛相 所以不停提水
美琪廢到一開始個訪問已經染到無眼睇
個個評審都講攝影係幾有義意
美琪答得一句類似影相係港女打卡嘅答案
今日映飄移
用貴機著數好多喎
呢條臭閪把聲好撚煩~
個校長把聲好難聽
個校長把聲好難聽

好想打巴佢
連評審都嫌佢煩
個校長把聲好難聽

好想打巴佢

如果攝影上佢堂應該幾辛苦
個校長把聲好難聽

好想打巴佢

如果攝影上佢堂應該幾辛苦

佢間學校主要教女仔
係講呢d感覺野架
得一次機會真係好Q難
Jeffery張相無乜張力
其實唔難
無話唔比兩部機喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞