[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

佢啱主持八婆節目 主持呢個真係九唔搭八

最主要係佢資格做評判, 如果係純主持而抽走佢個評審身份, 件事會好好多.

美琪係有d煩 成日格硬加幾句

但係佢雖然個名係評審,但佢好似每次投票都無決定性。睇下今round佢全部投剔,佢應該都知自己無資格

做媒姐 又會咁啱每人差一個叉 係差劉翁果票 根本劇情需要

Btw黃美琪邊有資格投 自拍就識

佢d語氣仲乞人憎過iris
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

最主要係佢資格做評判, 如果係純主持而抽走佢個評審身份, 件事會好好多.

但係佢雖然個名係評審,但佢好似每次投票都無決定性。睇下今round佢全部投剔,佢應該都知自己無資格

其實佢可以係代表「普羅大眾」或者non-professional既目光去投
但係佢就硬係要扮哂pro咁,其實乜鬼都唔識
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

其實佢可以係代表「普羅大眾」或者non-professional既目光去投

其實普羅大眾同d攝影帥投票既角度都差唔多(我係)
只係講唔出評語, 點影得好

其實普羅大眾同d攝影帥投票既角度都差唔多(我係)
只係講唔出評語, 點影得好

你可以由大眾角度,但佢個語氣懶係高音懶係pro咁。好頂唔順。
shirley果張相又無創意,又唔係靚
我都唔明點解會係第一
on9架?

好似啲廢老晨操咁 開香港地咩事 晨操美國都做到架啦
阿橋輸得好唔抵 明明最岩句歌詞 直頭係得佢有腦諗到點表達呢首歌
呀hill話似舉中指真係笑撚死
唔洗比賽變返串過地盤佬
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

啲劇情可唔可以唔好每集一樣
Teddy個張好似如來神掌

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係
呢啲風景相有玩開影相都應該大撚把

如果彩繪手指就係有創意,但Teddy Iris擺明9hea,Iris仲要用手機影

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係

如果彩繪手指就係有創意,但Teddy Iris擺明9hea,Iris仲要用手機影

條婆娘點睇都擺明係想靠個節目宣傳自己間嘢啦
唔淘汰嘅真係玩嚟把撚噉嘅閪樣

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係

teddy 個idea係有趣
彩繪手指good idea 如果用一d iconic嘅香港山 (例: 獅子山) 做背景就好易明,依家teddy解完都無人明
iris 9 hea 淨係識吹d 感覺

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係

條婆娘點睇都擺明係想靠個節目宣傳自己間嘢啦
唔淘汰嘅真係玩嚟把撚噉嘅閪樣

其實佢間野係咪贊助咗D乜俾viutv呀
唔要見到佢呀, 俾返呀Hill我 (or sosoo )
最後兩集了
姑媽
Jw張相影得好醜
JW前途盡毀
盧婉茵
交張咁既相唔俾人插先奇...
交張笑既都好D丫
好中肯
完全笑左
矛盾只因深愛著 你姑媽
呢幾集無睇
點解個shirley會入到圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞