[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
點解好似每一集訪問參賽者佢地都係話
有難度, 好難, 未試過
上集無睇,原來拳賽係「小朋友齊打交」
上集無睇,原來拳賽係「小朋友齊打交」

反而校長話自己影人像得
但視障係咩都話冇影過
街市打交

反而校長話自己影人像得
但視障係咩都話冇影過

話除左風景之外乜都未影過

反而校長話自己影人像得
但視障係咩都話冇影過

話除左風景之外乜都未影過

好懷疑用嚟做擋箭牌
我覺得校長同視障最差
我覺得校長同視障最差

呢輯我都覺得麻麻地
特別係大繩那張
我覺得校長同視障最差

視障應該一早要foul啦
背影果張真係好型
dllm你做個陣未又係拍一堆翻黎簡on9搵黎講

而家係講緊佢齋影、響影的時候無諗構圖同氣氛喎
我覺得校長同視障最差

視障應該一早要foul啦

但車同model那兩輯相又唔差喎
影細佬 ... 大佬級
背影果張真係好型

Agger
啲調色好靚
影小朋友
阿橋應該最叻wo

打果時個個都有理無理影一堆先揀
反而佢漏左水絮我覺得先係死因

咁淨講無諗構圖同氣氛咪唔需要講句拍一堆翻黎簡係錯咁

反而佢漏左絮我覺得先係死因

反而佢漏左絮我覺得先係死因

有都無用,佢影的兩個拳手的確無乜力水
點解咁耐都仲未有soso既IG

係喎真係好嬲

https://m.facebook.com/iammanjisoacebook.com/iammanjiso
其實椰青仔真係好好彩....佢次次影得差嘅時候都永遠仲有人差過佢
我覺得因為視障關係所以過往都偏向影靜態風景相
其實唔係影相搵食果啲都會有啲題材少去影,不過我覺得呢個唔係影得差既藉口
基本既構圖氛圍都無,故亂按快門係紹偉今次輸既原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞