[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
有得揀架喎應該

其實決賽唔係應該大家用相同嘅組合去影,用相同嘅燈同統一有冇助手

開頭排位賽(都係同歌曲有關)係用黎拎優勢,我覺得咁做冇咩問題。係teddy心態上已經係想玩創意,玩idea多過穩扎穩打,咁就第二鋪未開波已經輸個馬鼻先(冇人幫佢打燈)

teddy果度起碼成間房得佢同陳詠謙+一兩個cam man
shirley果度成村人圍住睇佢影,其實好大壓力
原來有雜誌用在Iris做封面

圖呢

開心share

圖呢

開心share

呀婆涼鞋加白襪

圖呢

開心share

文藝女生 ?
兩樣都唔見有喎
尋日一次過睇番

viutv啲野預撚左佢造馬架啦

Btw 古裝水樽果度真係笑撚死

圖呢

開心share

呀婆涼鞋加白襪

似送殯裝🤔?
屌,個iris好撚肉酸呀
屌,個iris好撚肉酸呀

典型港嬸。自以為是 影產品完全miss 哂主題。影香港就一幅風景9up乜野層雲。最後俾劉翁屌得好 用個百搭景 無創意

Teddy咁多入邊技術最好 最後play safe 衰佐 可能之前手指相俾人小失佐信心

冠軍果張係正 𢦓個節目節奏快。評審中肯到point 好睇
今日見到阿kiu做封面,自然好多
今日見到阿kiu做封面,自然好多

做model?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞