[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
叫自己做Madonna
.......丫笨
黃美棋笑到

bb
阿橋
有啲角度好似馬蹄露

鞋抽
搞乜呀大佬....著古裝推水樽

唔怪得評判笑到
似想影楊貴妃多啲

唔怪得評判笑到

圍,唔係咁突咖
個model好港女,又樣衰

好成功咁影到港女feel
叫自己做Madonna

阿橋影到model幾靚,
反而阿hill最多只係不過不失
班女咁嘅款都叫model,Sosoo個model 真係收撚皮啦,大牌到呢
班女咁嘅款都叫model,Sosoo個model 真係收撚皮啦,大牌到呢

第一二個算係咁
我覺得 sosoo 仲正過d model
Sosoo影自己好過搵條垃圾
傷心呢個topic真係麻麻,個model係串d, 但講得幾岩,我買本寫真集黎睇都係想開心姐。同埋有好幾個鏡頭影倒,個model笑起上黎其實幾自然幾靚。
我覺得美琪跟你定劉翁跟你已經差好遠

劉俾到啲意見真係有用,相反條八婆靜係附和啲參賽者,害死佢地

劉翁都唔係個個都俾意見, 佢buy你個idea覺得你爭D爭D就會抵唔住頸過去講2句
黃美棋就真係應該用黎鄧腳 唔可能無主持跟參賽者架嘛
呢套野講左兩樣野

有啲野真係唔好勉強

影相真係講天份

有好多相都只睇到三個字:「做乜鳩呢?」

條女又唔係專業攝影師,佢識比幾多意見俾d參賽者丫?
傷心呢個topic真係麻麻,個model係串d, 但講得幾岩,我買本寫真集黎睇都係想開心姐。同埋有好幾個鏡頭影倒,個model笑起上黎其實幾自然幾靚。

其實啱,係個做攝影既問題
好撚閪既典型香港人心態,喂!比得錢你,你就要同我做好佢啦!你專業加嘛!

其實啱,係個做攝影既問題
好撚閪既典型香港人心態,喂!比得錢你,你就要同我做好佢啦!你專業加嘛!

佢當人地係american's next top model
http://ent.fanpiece.com/m/purestalker/c1289923.html
仆街page人地紹偉弱視就話人外形行為宅男
http://ent.fanpiece.com/m/purestalker/c1289923.html

已經改左標題內文

已經改左標題內文

本來標題係咁
一開始就係呢位騎呢鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞