[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
SOSO真係好正 人妻
企出嚟係憾你插喎 唔係你問我答喎

多數時間我地都係各自影架喎
我見識過iris幫一個路過嘅鬼妹影相、解答鬼妹嘅問題,etc,而我就7下7下係旁邊

做得校長/教書,大多數咪又係叨叨不倦(唔知有冇用錯成語 ),你又會唔會覺得你校長煩丫?
我相信iris咁上心,亦係想為件事&作品好姐

大家表達情感方法唔同。正如舞獅評相環節,初時我冇咩野想表達而唔出聲,我又會唔會係啞呢

我都要多謝佢,以佢嘅見識話比我知本英文書原來係咩一回事

頂,英文L書姐
雷小門既畫集黎架,我頂。

嬲到打到錯哂

門小雷至真

自膠

果集佢仲要話係咸書

我見識過iris幫一個路過嘅鬼妹影相、解答鬼妹嘅問題,etc,而我就7下7下係旁邊

做得校長/教書,大多數咪又係叨叨不倦(唔知有冇用錯成語 ),你又會唔會覺得你校長煩丫?

大家表達情感方法唔同。正如舞獅評相環節,初時我冇咩野想表達而唔出聲,我又會唔會係啞呢

頂,英文L書姐
雷小門既畫集黎架,我頂。

嬲到打到錯哂

門小雷至真

自膠

果集佢仲要話係咸書

係wor
真係on膠膠
其中一個評判都知門小雷係大師

其實係衰水樽果張姐
你真係唔好彩
影拳賽
校長又搏出位
件衫
原來藍衫係女仔
正呀 拳賽
特登比兩個小朋友佢影
背影嗰張幾靚
正呀 拳賽

比著你會點影
原來藍衫係女仔

呢round男仔
原來藍衫係女仔

呢round男仔

我指頭先校長影個組
一D都唔似女
正呀 拳賽

比著你會點影

未影過拳賽喎
球賽就影過

早啲到睇場地佈置
如果三round,排哂座位係一邊嘅話,
就主力頭兩冷以觀眾席做背景,
第一飛係場邊上擂台/埋牙前數321果下;
三飛係場邊左中右角度打;
第三冷補飛,最尾一張觀眾席中影擂台埋牙/賽果。
正呀 拳賽

比著你會點影

未影過拳賽喎
球賽就影過

早啲到睇場地佈置

話說你係點參加呢個比賽?
正呀 拳賽

比著你會點影

未影過拳賽喎
球賽就影過

早啲到睇場地佈置

話說你係點參加呢個比賽?

都想知點參加到
垃圾iris
Iris就有啲水準

寸柒柒咁,話乜鳩我應該太仁慈,要狠心d,成個老tb樣出晒黎
心諗你做乜撚野?

terry就有水準啦,識用燈,色調又討好

tb校長驚自已柒色俾人插就話黑白係永恆

我覺得黑白係殘廢多d

唔係TB啦,校長結咗婚㗎
Iris有d料既 但好煩
Teddy就真係勁
點解咁耐都仲未有soso既IG
Iris就有啲水準

寸柒柒咁,話乜鳩我應該太仁慈,要狠心d,成個老tb樣出晒黎
心諗你做乜撚野?

terry就有水準啦,識用燈,色調又討好

tb校長驚自已柒色俾人插就話黑白係永恆

我覺得黑白係殘廢多d

唔係TB啦,校長結咗婚㗎

係短髮既一定係TB :0)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞