[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
_你,你唔再宣稱自己叻同人溝通喇下!
Iris 讚撚完自己識同人溝通未
仁慈你老母咩

做社工啦不如
仁慈你老母咩

其實佢一啲都唔識溝通
佢果啲叫多水咋
仁慈你老母咩

做社工啦不如

佢做社工 實比人屌哂老母
日日讚自己
soso
iris 懶認叻
Sosoo foul得好
仁慈你老母咩

其實佢一啲都唔識溝通
佢果啲叫多水咋

自己鳩up
其實都冇人理佢
如果有互投環節會唔會投哂校長
仁慈你老母咩

其實佢一啲都唔識溝通
佢果啲叫多水咋

自己鳩up
其實都冇人理佢

咪係
問親人野都無人理佢
仲自我感覺良好
我覺得弱視佢好垃圾喎,係咪驚比左膠屌?

被foul個2個垃圾啲

劉翁今集保紹偉個理由都幾牽強
仁慈你老母咩

其實佢一啲都唔識溝通
佢果啲叫多水咋

自己鳩up
其實都冇人理佢

咪係
問親人野都無人理佢
仲自我感覺良好

聽佢講野好撚老尷,老屎忽自尊高到仆街,比人讚就捧到自己上天,唔撚知咩叫謙卑
仁慈你老母咩

其實佢一啲都唔識溝通
佢果啲叫多水咋

自己鳩up
其實都冇人理佢

咪係
問親人野都無人理佢
仲自我感覺良好

聽佢講野好撚老尷,老屎忽自尊高到仆街,比人讚就捧到自己上天,唔撚知咩叫謙卑

下次佢就比人屌啦

soso 雖然都唔係好, 但今次真係foul 得好無辜

其實佢頭先show出黎的頭相係幾有feel

被foul個2個垃圾啲

好歡樂,現真身比你地插下 我係垃圾

其實佢頭先show出黎的頭相係幾有feel

古裝果個就真係博 foul feel 啦

被foul個2個垃圾啲

辛苦晒你之後幫手打燈

被foul個2個垃圾啲

多謝你啲楊貴妃相
提供好多歡樂

被foul個2個垃圾啲

多謝你啲楊貴妃相
提供好多歡樂

都好掙扎架,問好多friend交咩相好
可能人品差 大部分都話交呢三張
原來係做媒...

https://www.youtube.com/watch?v=ZCCiamrhQRg

旅行吊靴鬼 同一條友出現係呢度

未必嘅,可能見佢喺《吊靴鬼》咁鍾意影相,製件組咪搵下佢參加呢 ........

利申:自欺欺人

有時都唔知viu 有冇做媒,我伯父伯娘係《吊靴鬼》比佢地問過可唔可以比佢地跟。但係viu又成日比人踢爆話做媒

通常一半半啦
搵到咪唔洗媒

邊得嚟咁多媒
我係過去馬大阪全馬嘅
原來係做媒...

https://www.youtube.com/watch?v=ZCCiamrhQRg

旅行吊靴鬼 同一條友出現係呢度

未必嘅,可能見佢喺《吊靴鬼》咁鍾意影相,製件組咪搵下佢參加呢 ........

利申:自欺欺人

有時都唔知viu 有冇做媒,我伯父伯娘係《吊靴鬼》比佢地問過可唔可以比佢地跟。但係viu又成日比人踢爆話做媒

通常一半半啦
搵到咪唔洗媒

邊得嚟咁多媒
我係過去馬大阪全馬嘅

當事人親自上連登回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞