[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
呢幾集無睇
點解個shirley會入到圍

佢上集張相其實幾好

唔L係呀
由idea去到成品都垃圾

比iris好已經好

所以iris排最尾,而shirley果張垃圾可以嬴就直頭無天理

Shirley真係幾符碌
次次都係啱啱好唔洗foul走
我覺得佢d idea仲係維持上一個年代咁
感覺好old school

根本Shirley係無料,由頭-6到尾,
不過佢好在唔黑人憎,個校長真係想打撚柒佢,影張垃圾風景相吹到積雲
Teddy就有d料不過就係因為有料而不停想玩創意想玩另類,搞到決賽呢張我覺得係佢咁多集以黎最差
師奶啲相一向都好老套feel
好想睇Iris影Dear jane
預告講到成隊都唔滿意咁
唔識賽制
今round係直播揀冠軍定都係foul一個?
唔識賽制
今round係直接揀冠軍定都係foul一個?
呢幾集無睇
點解個shirley會入到圍

佢上集張相其實幾好

唔L係呀

比iris好已經好

所以iris排最尾,而shirley果張垃圾可以嬴就直頭無天理

不過佢好在唔黑人憎,個校長真係想打撚柒佢,影張垃圾風景相吹到積雲
Teddy就有d料不過就係因為有料而不停想玩創意想玩另類,搞到決賽呢張我覺得係佢咁多集以黎最差

噉遊戲真係噉玩
唔好做最差嗰個
平平穩穩就有得升
係其他好唔抵
特別呀hill

佢上集張相其實幾好

唔L係呀

比iris好已經好

噉遊戲真係噉玩
唔好做最差嗰個
平平穩穩就有得升
係其他好唔抵
特別呀hill

劉翁都話呀hill自己唔鍾意既題材就唔盡力 所以抵佢out既
唔識賽制

應該直接
唔識係正常 因為集集都改但又唔同觀眾交代清楚
唔識賽制

應該直接
唔識係正常 因為集集都改但又唔同觀眾交代清楚

今晚最後一集喇
仲唔選冠軍咩
覺得teddy有少少比陳詠謙影響左揀相
不佢佢影唔晒啲炸彈真係唔得
應該影多啲炸彈同埋揀張冇咁chok

佢直情俾陳詠謙影響埋個拍攝過程
不過冇既 當係個機會練下點處理啲咁多野講多野玩既對象

佢直情俾陳詠謙影響埋個拍攝過程
不過冇既 當係個機會練下點處理啲咁多野講多野玩既對象

預著呢d真係好難handling.....
Teddy一開頭個idea咪幾好

而家果張個光又暗,個炸彈又睇唔倒
呢次會唔會係JW 件衫出問題?

個人覺得拍封面的話,jw 條裙唔夠出,結果最後變拍大頭交功課
大結局
Jeffrey
當時有咩感受
Jeffrey
當時有咩感受

我係Jeffrey都唔想幫你啦 校長
人肉C Stand
其實校長啲presentation幾好
雖然佢好閪煩
影到似key上去咁
話得好
校長比人屌到仆街
刺青呢個topic易影
阿橋有枝好簽
阿橋真係有支好簽 同明星真係有交流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞