[ViuTV] 攝.太帥

660 回覆
23 Like 3 Dislike
Teddy贏緊啦
Teddy個張好似如來神掌

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係
呢啲風景相有玩開影相都應該大撚把

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係

Iris的確超級hea
Shirley張相似乎最到題

老土到爆

題目老土怪邊個

我估得半日俾佢地影
依個題材真係俾時間應該可以拍更多野出黎
Jeffrey

做乜
劉翁 真係幾好, 唔擺架子, 又俾意見參賽者, 評語中肯
反而個Rex唔知up咩
反而個Rex唔知up咩

仲走去玩硬膠節目

Jeffrey

做乜

用宇宙抗衡校長
Btw我覺得今次阿橋完勝
唔明點解咁多人投Sherley 好似啲晨運feel完全比唔到香港特色
就畫面黎講,我覺得teddy張相最靚同有意思
tb嗰張係咪玩嘢,求奇搵條友都影到啦

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係

Iris的確超級hea

呢張冇影開相都影到啦
最撚離譜影張咁嘅風景相都可以講經
Btw幾中意teddy個idea
如果係維港影 再有d景深成件事應該會易明好多

問題真係無香港元素

用手指扮維港天際線
起碼都叫有D心機
校長淨影風景真係

Iris的確超級hea

呢張冇影開相都影到啦
最撚離譜影張咁嘅風景相都可以講經
Btw幾中意teddy個idea
如果係維港影 再有d景深成件事應該會易明好多

我都係
其他個D太老土啦
teddy係差左冇麥無香港元素
反而個Rex唔知up咩

咁多個評判最鐘意Rex
劉翁都幾鍾意啊hill 佢走左真係覺得可惜,應該重有潛力
個校長真係死tb格
下下都賣花讚花香
有少少料就咁撚自信
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

佢啱主持八婆節目 主持呢個真係九唔搭八
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

最主要係佢資格做評判, 如果係純主持而抽走佢個評審身份, 件事會好好多.
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

最主要係佢資格做評判, 如果係純主持而抽走佢個評審身份, 件事會好好多.

美琪係有d煩 成日格硬加幾句
但係佢雖然個名係評審,但佢好似每次投票都無決定性。睇下今round佢全部投剔,佢應該都知自己無資格
咁多個最憎黃美琪

個feel好撚假

美琪係有d煩 成日格硬加幾句

但係佢雖然個名係評審,但佢好似每次投票都無決定性。睇下今round佢全部投剔,佢應該都知自己無資格

做媒姐 又會咁啱每人差一個叉 係差劉翁果票 根本劇情需要

Btw黃美琪邊有資格投 自拍就識
shirley果張相又無創意,又唔係靚
我都唔明點解會係第一
on9架?
我都唔明點解會係第一
on9架?

Teddy叫有idea,肯玩新野
阿橋有準備,有度過
Shirley就係認真地做on9野
Iris就最垃圾,hea到仆街,態度又冇誠意又冇質素又冇
不過老實講四張都麻麻
我都唔明點解會係第一
on9架?

阿橋有準備,有度過
不過老實講四張都麻麻

Iris果張真係是那旦影
比我影都得啦,痴線

teddy果張其實我鐘意,不過佢有返d landscape做bg會好d
我都唔明點解會係第一
on9架?

阿橋有準備,有度過
不過老實講四張都麻麻

Iris果張真係是那旦影
比我影都得啦,痴線

teddy果張其實我鐘意,不過佢有返d landscape做bg會好d

teddy 嗰張其實唔使專登出去影
除咗手指乜都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞