荃灣二手上車邊度好(16)

964 回覆
4 Like 11 Dislike
人地裝修點靚我都係會全爆,拎六七十個出來裝好過
,不如買殘裝
真係唔好以為一千萬好多
喺荃灣都唔係買到啲咩好嘢, 兩房都可能買到啲唔錯嘅,三房真係
去到九龍區想買新啲嘅, 兩房都唔知夠唔夠
連荃錦都接近6球就知荃灣d價高
唔係多定少問題

問題邊個接先得
我冇check 佢原價幾錢上車
但都幾肯定係呢d位想放2-3000 根本唔會有人接

你拎海景 mtr 上蓋黎比 根本痴人說夢話

如果佢原價過千

住耐左 原價走都難啦 重諗放多個開
我話送都唔住,唔係送都唔要。

向南樓冬暖夏涼,冬天有陽光入屋,一室光猛。

有細路仔更加明白。
咁如果你淨係講縉庭山, 佢去到二三千萬咁就梗係冇得搞啦, 都唔會接嘅, 因為四周圍都太多選擇

不過我見你話有一千萬唔會考慮新界or 荃灣, 所以先打嗰段嘢啫, 因為一千萬新樓嚟講喺荃灣其實都冇乜選擇
荃灣海之戀2期海景戶 1600萬元獲區內家庭客承接
私樓成交
18:10 2023/03/24

美聯物業荃灣海之戀分行高級分區營業經理何振榮表示,該行促成一個荃灣海之戀二期777實呎海景戶成交,單位為1座低層D室,實用面積約777平方呎,屬3房套房連工人房戶型,面向西南,坐擁海景,間隔方正實用,連接大型商場,港鐵荃灣西站上蓋,四通八達,生活便利,質素不俗,故獲買家青睞。買家為區內家庭客,心儀單位的景觀,生活設施齊備,原業主開價1,680萬元,議價80萬元,終以1,600萬元成交該單位,實用呎價約20,592元。

業主於2017年以約1,223.2萬元購入物業,持貨逾5年,賬面獲利376.8萬元,期内物業升值約31%。
樂悠居都就上到7球點追
其實荃灣已經升返曬
荃景圍
荃灣除左荃景圍最入個堆都升
海灣其實除左都係舊, 海灣一座好方便
一係就citypoint 1,2座 其他座冇景有排行, 除非你要新少少
有budget 都係荃西3 寶又大又新又方便
咩發展項目?
咩雙太陽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞